Концертот на СИТЕл ќе биде директно даван
браво за СИТЕЛ!
УАААААА за МТВ!!!!!!!!!:baeh:
На треава е поубаво бе незнам јас сакав да сум на трева и сум на треваЈас сум на трева :cry::cry:
На треава е поубаво бе незнам јас сакав да сум на трева и сум на трева
Crazy нема карти на кои пишува јужна.Испаднав и јас на трева. Ама ќе се снајдам и ќе се прогурам некако на Јужна ако можам,затоа што мразам да бидам на трева меѓу гужвата таму.
ретко има карти за на јужна само во југотон инаку по германос,импулс,и косомофон се за на партер јас купив од германос немаа за на јужна ми дадоа за партер мислев како лани да направам со партер на јужна.но незнам дали приметивте нема на картата дел за кинење туку бар код,е на врата ке има читачи за куцање и неможе да се пројде,тоа е ,а како што разбрав бината била скоро до северна затоа можеби гледаат да не протуркаат на трева сите,ама и да се буташ џабе е кој ќе гледам,најважниот го нема,ахххх...Crazy нема карти на кои пишува јужна.
На сите карти пишува партер, а ти кај сакаш може да седиш.
Тоа го направиле од причина што лани на концертот многу со партер влезници сакале на јужна да одат (пример другарките им биле таму) и обратно. Затоа сите карти се исти.
А ти кај сакаш ќе седиш, сакаш на јужна сакаш на партер.
:nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:росоњерке, грешиш. кај мене на картите пишува јужна =)))