Имаш Германос на Рекорд, у ГТЦ у Југотон и Космофон.Ако може да ми каже некој на кои места може карти да се најдат...:smir:
Објаснето но невозможно. Стадионот преку сила 50-60 илјади да собере.Стадион е. Сигурно не е толку ограничен колку да се одржува во една сала. А за карти ако се потроши една пратка се прави друга.
Објаснето.
Гледај реално. Неможе толку карти да се продадат во Македонијава.Објаснето но невозможно. Стадионот преку сила 50-60 илјади да собере.
Што ако се продадат 100 000 карти или пак 200 000? што ќе биде тогаш?
На 27ми сум го напишала ова. Жал ми е за тие што сте избрзале. Само во Југотон ми кажаа дека има карти и за Јужна, но не им се стигнати, а во Космофон и Германос ме убедуваа дека има само за партер. Со оглед на тоа колку гужва ќе има подобро е на Јужна.Прочитав некои погоре напишале дека ќе има само еден тип на карти на кои пишува партер и секој ќе можел да оди каде сака. Сакав да купам карти за трибина и во Југотон ми рекоа дека тие карти ќе им стигнат во понеделник, па решив да почекам уште ден-два.
Маљо, јас ти реков...Штом Си Со мене, сигурно ќе те примат, ако сакаш и у ложаДа прашам....
Имам карта за партер, дали уште на врата ќе ме пуштат да појдам на јужна?Не од терен да се префрлам на трибина, туку да ме пуштат да влезам на јужна од главната врата?
Уствари да бе...јас прашувам, а до мене те имам тебеМаљо, јас ти реков...Штом Си Со мене, сигурно ќе те примат, ако сакаш и у ложа