Apokalipto
Tredici
- Член од
- 4 март 2007
- Мислења
- 15.576
- Поени од реакции
- 2.585
ќе ве стрелам во најтесното.... таков ми е знакот денес.
Карактеристики на девица:Многу јасно.
Еве на пример, мојот мачор е роден во мај и е бик во хороскоп, а сите знаеме дека биковите се флегматични и хедонисти. Епа мачоров е баш таков, невидена флегма е, по цел ден спие и најмногу ужива да јаде и да брка мачки. Плукнат хороскопски бик!
Иначе, ја сум девица во хороскоп, со подзнак скорпија и месечина во стрелец, па ако може некој да ми каже нешто за оваа комбинација. Ете на пример Stef Angel глеам се разбира у овие работи.
Според наталната карта.Како се одредува што си во месечина?
Подзнак и Месечина се комплетно две различни работи. Конкретно Мачорка пиша дека е подзнак Девица со Месечина во Стрелец.Подзнак и месечина ти се иста работа.
Не се разбирам кажувам тоа што пишува.Translated
Имаат за што да пцујатСпоред наталната карта.
--- надополнето: 30 октомври 2012 во 14:57 ---
Подзнак и Месечина се комплетно две различни работи. Конкретно Мачорка пиша дека е подзнак Девица со Месечина во Стрелец.
Поарно држи си се до фитнес советите, вака ќе испогрешиш нешто, па луѓево овде ќе те пцујат ради погрешна прогноза.
Може може само со мерка нелиСтеф разработува нова техника на заведување - ако нејќе милум, ќе сака силум!!!
Ти немора да ги љубиш,остави на нив,они си ја знаат работатаЈас не ги љубам шкорпиите многу, многу.
Повеќе мерак имам на Овните, кои се екстремно морони, па можам да се расправам со нив.
Ништо лично
Ај најди ми за менеВодолија - Грижа за целиот свет
Водолиите може да се вбројат во храбри знаци. Тие се плашат, но пред се за општото добро. Се ужасуваат од појави кои се дел од секојдневниот модерен живот како - насилство, злочини, војни, глад, загадување, расна нееднаквост, верски проблеми и други состојби, без разлика дали некако влијаат врз нив.
Водолиите ги мачи и стравот дека еден ден ќе треба да ги напуштат своите идеали и да станат подередени во хиерархискиот систем, а покажуваат и голем страв од постојано врзување за еден партнер.
А што си во хороскоп?Ај најди ми за мене
Риба ама незнам како се одредуваат тие подзнациА што си во хороскоп?