Јас - стрелец
таа - лав
ќе бидне нешто? :smir:
Иако мене лично не ми изгледаат како најубавата комбинација на светот, може да се изменаџира под услов Стрелецот да си ги смири духот додека Лавицата зборува, а таа да научи да си ја контролира гордоста пред избувливата природа на Стрелецот.
Сепак, имаат убави компоненти заедно, двајцата се тип на луѓе кои што сакаат да бидат опкружени со луѓе кои што ќе им го даваат потребниот спот лајт, само да не се почувствуваат загрозени еден од друг.
Со среќа!:smir:
jas oven(lav)
taa bik(rak)
ako saka lejdi satori da napise nesto,gleam deka dobro analizira,pls i tenks
Оххх леле, ооххххх лелеле ... Овен/Лав, најдобрата комбинација на светот.:wub:
Многу рогови ќе треба да се острат во оваа врска, посебно ти кој што имаш претерано силен карактер кој што знае добро што сака и на кој начин го сака, истото го има и она од Бикот, само што она е малку поистрајна и каде каде почувствителна поради Ракчето во неа.
Но јас верувам дека кога би научиле да ги контролирате нагоните за меѓусебно буцкање со роговите ќе ја имате најубавата врска на светот.
Ако треба помош за било што само кажи, јас сум во слична ситуација.:helou:
а мене
вакво?камо?
а јас близнаци,он риба?
Суштество а?
Ц ц ц ...
За такво мораш да ми дадеш специфични информации, ама тоа ќе средиме преку профили, додека за комбинацијава, ако сакаш да биде бурно и да ти се искинат сите живци во себе, go for it.
Близнакот и рибите секогаш ќе имаат скоро посесивна привлечност, но никогаш нема да можат да си ги склопат идеалите и начините на живот и тоа е лошото.
Додека Близнакот ќе сака да живее и да лета слободно, Рибата ќе биде често на моменти љубоморна, а на други ладна и резервирана.А тоа како што знае на Близнак да му смета, на никој не знае.
Од чиста причина дека сме ептен егоцентрични суштества што сакаат да бидат приметени и чувани константно ако сме заљубени во некој.
Твое е да одлучиш, ама и јас и ѕвездите, не сме за тоа дека е добра комбинација.
Премногу дволичност и променливост.