Хороскоп, хороскопски знаци (општо)

Што сте во хороскоп

• Вкупно гласачи
    1.375
С

Сатори

Гостин
МЕне никој не ме регистрира :(

Вага јас... Овен тој ... плиииззз
Една од најлошите можни комбинации.
Овенот е доминантен, агресивен, се стреми кон крајности, за разлика од Вагата која бара складност и рамнотежа.Жената Вага која што е многу нежна, кршлива и емоционална со нескротливиот Овен може само многу да пропати ... искрено.
Жал ми е, ама, добрите страни скоро и да ги нема овде.

Член од
12 јули 2008
Мислења
161
Поени од реакции
9
Една од најлошите можни комбинации.
Овенот е доминантен, агресивен, се стреми кон крајности, за разлика од Вагата која бара складност и рамнотежа.Жената Вага која што е многу нежна, кршлива и емоционална со нескротливиот Овен може само многу да пропати ... искрено.
Жал ми е, ама, добрите страни скоро и да ги нема овде.
Iako navistina imaat maksimalno sprotiven pristap kon iskusenijata na zivotot i razlicen karakter, sepak megu niv postoi golema erotska i magnetska privlecnost. Toa proizleguva od nivnite planeti vladeteli Venera i Mars, no ubavo kazavte deka ke im treba golema umesnost razlicnite karakteri da gi stavat vo harmonicna funkcija i da najdat sila za prisposobuvanja na tugite potrebi. Seksot i strasta maksimalno ke gi vodat, zatoa ako kiksiraat na toj plan, togas tesko ovaa vrska ke uspee.

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Овен тој,јас Јарец:)Знам смртна комбинација ама сепак сакам да чујам повеќе:pos:

С

Сатори

Гостин
Овен тој,јас Јарец:)Знам смртна комбинација ама сепак сакам да чујам повеќе:pos:
Рогови, рогови и само рогови, во превод, инает, инает и на крај пак инает зачинет со тврдоглавост.Но од делумно слично животно искуство, колку е тешко толку е убаво, Овенот сака да доминира, а Јарецот сака да му се почитуваат ставовите и животните принципи поради што често можат да дојдат во конфликтна ситуација, но ако научат на делумна попустливост за љубовта, ќе биде тоа прекрасна комбинација во која земјата го држи оганот да не се распламтува премногу. :smir:

Дупла вага со близначка :) ?
Хех! :)
Зодијакот вика тоа е одлична комбинација со многу воздух во себе, Близнакот, посебно жената Близнак која што е крајно променлива, непостојана и често дволична има само една константа, а тоа е потребата од нови работи во животот, Вагата би можела да ја следи во промените, но не и сама да и ги понуди.
Затоа што Близнакот е преострумен, бара ментална стимулација, а Вагата тежи кон практичност и конкретни животни прашања додека Близначката ќе бара анализи дури и во камењата.
Ѕвездите викаат дека се за заедно ... јас, повторно од искуство, велам дека кога тогаш, некој ќе сака да се ослободи, дали Вагата, дали Близнакот.

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Хех! :)
Зодијакот вика тоа е одлична комбинација со многу воздух во себе, Близнакот, посебно жената Близнак која што е крајно променлива, непостојана и често дволична има само една константа, а тоа е потребата од нови работи во животот, Вагата би можела да ја следи во промените, но не и сама да и ги понуди.
Затоа што Близнакот е преострумен, бара ментална стимулација, а Вагата тежи кон практичност и конкретни животни прашања додека Близначката ќе бара анализи дури и во камењата.
Ѕвездите викаат дека се за заедно ... јас, повторно од искуство, велам дека кога тогаш, некој ќе сака да се ослободи, дали Вагата, дали Близнакот.
Погоди.. или како да кажам, збор до збор. За она последното.. до негде може и јас да се сложам, зависи :) Фала ти.

Tea ^^

★ loli pop ★
Член од
15 октомври 2008
Мислења
187
Поени од реакции
8
vodolija(taa)
vaga (toj) ???????????
pleaseeeeeeeeeeee

С

Сатори

Гостин
vodolija(taa)
vaga (toj) ???????????
pleaseeeeeeeeeeee
Повторно воздушна комбинација која што веќе може да успее, затоа што кога жената е Водолијата со целата таа нејзина чудна перцепција и малите слатки навики, Вагата може да падне на неа, да ја сака и да ја чува затоа што е цела необична и шарена.
Ќе имаат несогласувања поради фактот дека се премногу слободи и двајцата, но, ако станува збор за вистинска љубов а не само моментален флинг, тогаш ќе има зошто да се потрудиш да функционира се тоа. :)

Кога можам јас да се прилагодам со шест рогови во натална, верувам секој може.:smir:

Tea ^^

★ loli pop ★
Член од
15 октомври 2008
Мислења
187
Поени од реакции
8
Повторно воздушна комбинација која што веќе може да успее, затоа што кога жената е Водолијата со целата таа нејзина чудна перцепција и малите слатки навики, Вагата може да падне на неа, да ја сака и да ја чува затоа што е цела необична и шарена.
Ќе имаат несогласувања поради фактот дека се премногу слободи и двајцата, но, ако станува збор за вистинска љубов а не само моментален флинг, тогаш ќе има зошто да се потрудиш да функционира се тоа. :)

Кога можам јас да се прилагодам со шест рогови во натална, верувам секој може.:smir:

tnx soo much lejdi satori pozz do tebe posle tolku cekanje :helou:

pirlo21

којотот
Член од
12 јануари 2008
Мислења
2.052
Поени од реакции
2.055
Јас - стрелец
таа - лав
ќе бидне нешто? :smir:

Член од
8 август 2008
Мислења
1.309
Поени од реакции
151
jas oven(lav)
taa bik(rak)

ako saka lejdi satori da napise nesto,gleam deka dobro analizira,pls i tenks

С

Сатори

Гостин
Јас - стрелец
таа - лав
ќе бидне нешто? :smir:
Иако мене лично не ми изгледаат како најубавата комбинација на светот, може да се изменаџира под услов Стрелецот да си ги смири духот додека Лавицата зборува, а таа да научи да си ја контролира гордоста пред избувливата природа на Стрелецот.
Сепак, имаат убави компоненти заедно, двајцата се тип на луѓе кои што сакаат да бидат опкружени со луѓе кои што ќе им го даваат потребниот спот лајт, само да не се почувствуваат загрозени еден од друг.
Со среќа!:smir:
jas oven(lav)
taa bik(rak)

ako saka lejdi satori da napise nesto,gleam deka dobro analizira,pls i tenks
Оххх леле, ооххххх лелеле ... Овен/Лав, најдобрата комбинација на светот.:wub:
Многу рогови ќе треба да се острат во оваа врска, посебно ти кој што имаш претерано силен карактер кој што знае добро што сака и на кој начин го сака, истото го има и она од Бикот, само што она е малку поистрајна и каде каде почувствителна поради Ракчето во неа.
Но јас верувам дека кога би научиле да ги контролирате нагоните за меѓусебно буцкање со роговите ќе ја имате најубавата врска на светот.
Ако треба помош за било што само кажи, јас сум во слична ситуација.:helou:
а мене вакво?камо?

а јас близнаци,он риба?
Суштество а?
Ц ц ц ... :pipi:

За такво мораш да ми дадеш специфични информации, ама тоа ќе средиме преку профили, додека за комбинацијава, ако сакаш да биде бурно и да ти се искинат сите живци во себе, go for it.
Близнакот и рибите секогаш ќе имаат скоро посесивна привлечност, но никогаш нема да можат да си ги склопат идеалите и начините на живот и тоа е лошото.
Додека Близнакот ќе сака да живее и да лета слободно, Рибата ќе биде често на моменти љубоморна, а на други ладна и резервирана.А тоа како што знае на Близнак да му смета, на никој не знае.
Од чиста причина дека сме ептен егоцентрични суштества што сакаат да бидат приметени и чувани константно ако сме заљубени во некој.
Твое е да одлучиш, ама и јас и ѕвездите, не сме за тоа дека е добра комбинација.
Премногу дволичност и променливост.

Kajgana Shop

На врв Bottom