Сеа има рикнато пред монитор, Леандро мори прибери се и остај ме на мираАј сеа...![]()
Исто ко онаа приказната со магарето и зајакотУбаво си реков јас досадни и напорни![]()
Сеа има рикнато пред монитор, Леандро мори прибери се и остај ме на мира
Не ми требаат ѕвезди за неа, гатам и у темница.
и летечката свињаИсто ко онаа приказната со магарето и зајакотнали..
Ми викаат дека сум најфилозофски настроен и најмудар. Бар така ми имаат кажано.Ти што раса си?![]()
Идиот од надвор,романтичар голем внатре.А за ракот што ќе кажете, освен дека е плачи пиЦка...?![]()
Види сеа се зависи од човек до човек... и од знак до подзнак...Идиот од надвор,романтичар голем внатре.
Јас со ракови сум супер.Муабет екстра имам еден проблем со нив а тоа е дека се големи лицемери и себични до даска.Значи се се супер екстра ама тие две работи се големо не кај мене.Види сеа се зависи од човек до човек... и од знак до подзнак...![]()
А кој не е себичен во денешниов свет и зар тоа е лоша карактеристика(нели се со граници да си биде) е со ова лицемер од себе си не се слагам... нели сепак не е само знакот што диктира на нештата... многу фактори влијаат, многу...Јас со ракови сум супер.Муабет екстра имам еден проблем со нив а тоа е дека се големи лицемери и себични до даска.Значи се се супер екстра ама тие две работи се големо не кај мене.
Најди си шкорпија си одговаратеА кој не е себичен во денешниов свет и зар тоа е лоша карактеристика(нели се со граници да си биде) е со ова лицемер од себе си не се слагам... нели сепак не е само знакот што диктира на нештата... многу фактори влијаат, многу...
Ако треба некој да кука од Лавови тоа сум јасКолку лоши искуства си имала со лавови, та насекаде плукаш. La Espanola кажи и ...
Нема грешка си одговараат. Раковите се пред се традиционални, домаќини луѓе што би се рекло. А девојките се лицемерки до срж. Кога може да те намести и да си го спаси гзот тоа и го прави. Скорпија такви луѓе не поднесува, односно голема е веројатноста да го крене во воздух на спиењеНајди си шкорпија си одговарате![]()
Ти мора да си Сократ у хороскоп.Ми викаат дека сум најфилозофски настроен и најмудар. Бар така ми имаат кажано.
CafeDelMar;Ако треба некој да кука од Лавови тоа сум јасСлучај за посматрање сум како тоа сите што ми се допаѓаат, на крајот излегува да се Лавови
Не плука де, ги поштуе нив, не ради друго, ради сексуалноста![]()
Леандра, тоа *(болд) заради знакот ли ми е? Јас па мислев на прадедото сум се метналаИ погледнете ни ги ставовите, понашањето овде и надвор од форумот. Скорпијата и вагата се поклопуваат. Јас морам да признаам ние сме луди, можеме да направиме се што ќе наумиме, но имаме граници за се. Границата е наша, ние си ја поставуваме. Али вагата ја мине секоја граница во лудории, јас навистина ви се восхитувам на храброста. Чим јас капа ви спуштам, нема полуд знак
Едни од најдобрите другари, значи вага стои позади тебе 24 часа на ден. Во 4 ноќта да и се јавиш излага и иде кај треба, без да праша ни еден збор. За разлика од овните кои ме опкружуваат, нив неможеш да им се јавиш, бидејќи нема ни да ти кренат на телефон
За врска бидејќи потрошив долги години со вага можам само да кажам дека се одлични партнери, неможе да ти е досадно со нив бидејќи сме слични. Само имаат една маана, секоја иницијатива ја чекаат од партнерот како да се улежуваат и никакви промени не прават кај себе. А во врска мора флексибилност нелиИ за крај оти многу ве изнафалив да кажам: Ваги најубави сте и ве обожавам!
трансакционата ќе ви ја оставам во пп![]()
Не сме перфекционисти, не сме девициЛеандра, тоа *(болд) заради знакот ли ми е? Јас па мислев на прадедото сум се метнала
А пропо шкорпиите: дали се сите перфекционисти или мојот домаќин е цел на баба му по таа работа ?