- Член од
- 6 јули 2011
- Мислења
- 3.829
- Поени од реакции
- 7.711
Хахх ! Леандра, а бе знаев јас, ама викам ај може до знакот е.Не сме перфекционисти, не сме девици
Цел е на баба му![]()
Имам другарка девица и кај неа дури и во несесерот е се под конец.
Хахх ! Леандра, а бе знаев јас, ама викам ај може до знакот е.Не сме перфекционисти, не сме девици
Цел е на баба му![]()
Дојди види ми го бирото ќе сфатиш дека е до човекот. Ако кај мене на маса не е хаос нема да се снајдам.Девиците се страшни.Хахх ! Леандра, а бе знаев јас, ама викам ај може до знакот е.
Имам другарка девица и кај неа дури и во несесерот е се под конец.
Во нивна честПатем денес почнува месецот на стрелците Princess Of Evil; ќе има за частење![]()
Како од сите можни се фати за Бикот?Ти мора да си Сократ у хороскоп.
Кога би знаела каква љубов и страст се разгорува во врската меѓу близнаците и шкорпиитеНие сме најдобар знак, целосна спротивност од вас
--- надополнето: 21 ноември 2012 во 13:17 ---
каква ?Кога би знаела каква љубов и страст се разгорува во врската меѓу близнаците и шкорпиите![]()
Ех кога би знаелаКога би знаела каква љубов и страст се разгорува во врската меѓу близнаците и шкорпиите![]()
Кај баш овој прв, ќе излезе после Јарците се гејовиПознати Јарци
![]()
Еххх немој сега така па и ти не се гејови јарците не се секирај, овој е исклучокКај баш овој прв, ќе излезе после Јарците се гејови![]()
Ами сега, ти знаеше оти Дејвид Боуви жена му Иман го има фатено со Мик Џегер? Жива вистина, настрана знакотЕххх немој сега така па и ти не се гејови јарците не се секирај, овој е исклучок![]()
Иман го фатила? Или беше споменато во мемоарите на Мик ЏегерАми сега, ти знаеше оти Дејвид Боуви жена му Иман го има фатено со Мик Џегер? Жива вистина, настрана знакот![]()