Хороскоп, хороскопски знаци (општо)

Што сте во хороскоп

• Вкупно гласачи
    1.376

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Иначе токму воздушните знаци- Водолиите и Близнаците, иако и Вагите влегуваат во воздушниве, сепак кај нив е тука балансот што ги држи во нормала :) Не се губат толку :)
Стварно ова ми е најчудно кај вагиве демек знакот им е баланс, а секогаш се во хаос :ROFLMAO: Знакот им вели дека мереле пред да постапат некако, они делуваат како мозокот дома да си го оставиле пред испаѓање. Стварно многу иронија има во знаков. Не познавам ни една вага која балансира и држи во нормала, се се ненормални ваги изгледа:)

Л

Лигеја

Гостин
Стрелец here... Промена на расположение за 5 секунди... Тенкјуверимач....
Подзнак стрелец и јас се пријавувам меѓу ''мирните''. :D Иако на типичните девици им е судено да бидат мирни и дисциплинирани и јас за големо чудо во друштво сум многу мирна. leandra при последната наша средба посведочи за мојата мирноќа...:icon_mrgr:

Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
Стрелец here... Промена на расположение за 5 секунди... Тенкјуверимач....
Алкарина, не бери гајле ич, јас многу ве сакам.
Најмногу разбирање со Стрелец си имам, до тој степен што тоа некојпат е страшно:D Си довршуваме цели реченици меѓусебно.

П.С. Ве сакам затоа што сте најфилозофски настроен и најмудар знак (типичните Стрелци), и ширите позитивна енергија дури и во најцрниот мрак (која рима, еј:vozbud:)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Подзнак стрелец и јас се пријавувам меѓу ''мирните''. :D Иако на типичните девици им е судено да бидат мирни и дисциплинирани и јас за големо чудо во друштво сум многу мирна. leandra при последната наша средба посведочи за мојата мирноќа...:icon_mrgr:
:pos::pos:
Тука веднаш AnFem; да ја тагнам и она да посведочи.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.879
Поени од реакции
20.502
:pos::pos:
Тука веднаш AnFem; да ја тагнам и она да посведочи.
Леандра, јас сум мирна, културна вага, секогаш со избран вокабулар бе, секад мозокот у ташна си го поенсувам со мене , оти вака збориш ?:icon_lol:

Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
Стварно ова ми е најчудно кај вагиве демек знакот им е баланс, а секогаш се во хаос :ROFLMAO: Не познавам ни една вага која балансира и држи во нормала, се се ненормални ваги изгледа:)
Тој дисбаланс (нерешителноста) им е една од најголемите маани и најголем предизвик кој мора да го надминат. Во спротивно делуваат контрадикторно, де вака, де онака. А тоа ја побудалува цела околина.

N

Nessa Alcarin

Гостин
Алкарина, не бери гајле ич, јас многу ве сакам.
Најмногу разбирање со Стрелец си имам, до тој степен што тоа некојпат е страшно:D Си довршуваме цели реченици меѓусебно.

П.С. Ве сакам затоа што сте најфилозофски настроен и најмудар знак (типичните Стрелци), и ширите позитивна енергија дури и во најцрниот мрак (која рима, еј:vozbud:)
:pipi:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Леандра, јас сум мирна, културна вага, секогаш со избран вокабулар бе, секад мозокот у ташна си го поенсувам со мене , оти вака збориш ?:icon_lol:
Знам жено знам не се фали :ROFLMAO:

Z

zmej gorjanin

Гостин
Не е вистина :oops: Какви овни си имала ти околу тебе? :cautious: Се што пиша погоре за другарките ваги, се пронајдов на пример :)
Во склоп на муабетот за Вагите, јас ден денес си се чудам, како имам толку карактеристики на Вага, а ни во подзнак не сум, ни во месечина не сум, сега не се сеќавам дали во некоја планета сум :) Може има логика она што ми го кажа еден дечко дека секоја личност тежнее кон некој хороскопски знак, различен од својот :)
А Вагите убави се, убави црти имаат, се грижат за изгледот и обрнуваат посебно внимание околу тоа (особено жените), средени се увек, срцки се воглавно, добри личности... и јас многу ги сакам :) Ама тоа дека се најлуди во зодијак не би рекла :) Има полуди знаци :)
Јас мислев тоа до генетика е.:)

Дома имам дупла вага и не ми паднало на памет ништо околу вагите. Во суштина се конзервативни и прилично стабилни луѓе, лесно се спријателуваат, све плескаат у лице, ако ги нагазиш или им згрешиш (макар и несакајќи) лесно избувнуваат и тераат све у три лепе, јес да ако им покажеш малку повеќе заби а не се во право се повлекуваат, обожаваат мали деца и не сакаат баш многу животни. :) А да, и сакаат да читаат многу, обично имаат огромни библиотеки и се прилично вредни луѓе.:)

Инаку да, Овните се најхрабри знаци и практично се во потрага по адреналин. :) Еден од најдобрите другари ми е Овен и главни интереси му се падобранство, параглајдерство и покер (и тоа професионално). :)

Инаку од неодамна открив дека жените лавови колку и да делуваат надмено и арогантно на почеток се едни од најемотивните и најдобродушните луѓе, е да ама си бараат и соодветна грижа и внимание.:)

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.879
Поени од реакции
20.502
Значи Plavooka, аууу какви работи ми кажа, јас не сум знаела дека некој што не те знае може вакви работи да ти каже.. плавоока ти благодарам са дубине душе, ти можеш и да наплаќаш слободно, за такво опширно разглабање на хороскопски знаци, сенкју аген :)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Дај ако сака некој каже некој за мојот знак "ЛАВ" општо?
Лион е лав, значи нешто слично од него :D
Поопшто здравје, он е најпаметен, сертифициран, најуспешен, упорен, социјализиран, итн. Незнам оти знаков ви се вика лав, кога требало да се вика ПАУН.

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Лион е лав, значи нешто слично од него :D
Поопшто здравје, он е најпаметен, сертифициран, најуспешен, упорен, социјализиран, итн. Незнам оти знаков ви се вика лав, кога требало да се вика ПАУН.
ааа не ми го навредувај сега знакот:oops:
аха значи ја сам си паметен на мајка:icon_mrgr:

Kajgana Shop

На врв Bottom