Освен болдот, се‘ останато е точно.Дома имам дупла вага и не ми паднало на памет ништо околу вагите. Во суштина се конзервативни и прилично стабилни луѓе, лесно се спријателуваат, све плескаат у лице, ако ги нагазиш или им згрешиш (макар и несакајќи) лесно избувнуваат и тераат све у три лепе, јес да ако им покажеш малку повеќе заби а не се во право се повлекуваат, обожаваат мали деца и не сакаат баш многу животни.А да, и сакаат да читаат многу, обично имаат огромни библиотеки и се прилично вредни луѓе.
![]()
Не се вреѓај од на лион карактеристикитеааа не ми го навредувај сега знакот
аха значи ја сам си паметен на мајка![]()
Колку лоши искуства си имала со лавови, та насекаде плукашНе се вреѓај од на лион карактеристиките
Многу тешки емотивци сте за мој вкус, самобендисани, али и големи другари. На лав денес треба десет пати да му дадеш комплимент за он да може да функционира.
Исто страсен знак + од мене![]()
Клетници.А приметувате ли дека најмногу има Скорпии според анкетава? Што значи најмногу сме направени од чиста досада во Февруари месец.
Никаде не ве навредив и не ве плукав. Јас за плукање си ги имам близнацитеКолку лоши искуства си имала со лавови, та насекаде плукаш.
Ти мало у хороскоп шо беше, гасеница?Клетници.
Дупла гасеницаТи мало у хороскоп шо беше, гасеница?
Никаде не ве навредив и не ве плукав. Јас за плукање си ги имам близнаците
Имам прекрасни искуства со лавови патем![]()
Не ми го вреѓај бикчето.Ти мало у хороскоп шо беше, гасеница?
Нема да имаш проблем во сексуалниот живот значииначе забрави да кажам, подзнам сум шкорпија![]()
Сама сум на темава, полна е со близнаци морам да напаѓамЕ многу убаво!!!![]()
ќе го рокамНема да имаш проблем во сексуалниот живот значи
Темава ја испамирав денес максимално, али баш ми е гајле вака искрено да ви кажам без срамење. Друго интересно не видов
--- надополнето: 21 ноември 2012 во 21:33 ---
Сама сум на темава, полна е со близнаци морам да напаѓам![]()
Убаво си реков јас досадни и напорниНе ми го вреѓај бикчето.![]()