Windfucker
Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
- Член од
- 30 април 2010
- Мислења
- 8.459
- Поени од реакции
- 15.326
Уште кога ја прочитав втората, третата реченица одма ми текна на Wrong Turn 3 Eте зошто не се снимаат трилогииPsyside
Io Sono Interista
Ilumious
Да не го гледате Rec 3. На мое големо изненадување, незнаев дека воопшто се снимал тројка, ама подобро да останеше така. Фантастично уништување серијал. Едно е надвор од концептот, имаме само 10 минути shaky camera, другото е со професионална камера, друго сторилајнот скоро ич не поврзан, уствари е, на еден фантастичен клише начин. Насоката која ја одбраа.. неверојатно неоригинална, клише и ефтина. Преполн со дупки и некоја си љубовна сторија во позадина. Едниот личеше на млаџи Colin Firth, a цурава како од аниме, едвај 50 килограми, ама моторна пила со една рака ко професионалец. Освен некои artsy-fartsy кадри, многу лошо. Тhink.. Wrong Turn 3.
Од која година го гледаше The Omen и кој дел? Тој од 1976 е лудило, не верувам дека е само една језива сцена, башка каква музика има За Конектикат се согласувам, не знам зошто има толку слаба оцена на имдб.The Haunting in Connecticut можам да кажам дека за разлика од оние 3 горенаведени каде каде е подобар. Имаше добри, страшни и доста језиви ситуации кои може да те извадат од такт.
Го препорачувам.
The Omen-го изгледав и ми беше просечен филм. Не ми беше ништо посебно. Едина језива мини-хорор сцена ми беше таа на гробиштата со кучињата....
.
Ау, како бе The Omen просечен филм. Сигурен ли си дека си го гледал овој филм, да не си налетал на некој римејк?The Omen-го изгледав и ми беше просечен филм. Не ми беше ништо посебно. Едина језива мини-хорор сцена ми беше таа на гробиштата со кучињата....
Погрешна адреса дечко, Ларс вон Трир не е на Улицата на Брестовите.Antichrist
Очекував сосема трето,а то во првите 20 мин 2 пати секс, па не уклучив хорор за да гледам еротика бе... алоо! ќе си уклучев порнич и фурај..
Абе очекував хорор да ме здрма ама ете се прелажав,пак на чоро да симнувам хорор филм ,без притоа прочитана ниту една рецензија.
Camrip? really?
После Snakes on a Plane еден од подобрите хорор трилери што се излезени во последно време.Camrip? really?
Овој филм не е вистинскиот, туку е нискобуџетна копија наменета за на телевизија или straight to DVD. Филмот кој се прикажува во кино-салите низ Америка е Abraham Lincoln: Vampire Hunter.После Snakes on a Plane еден од подобрите хорор трилери што се излезени во последно време.
Да да, тој го гледав од 1976.Од која година го гледаше The Omen и кој дел? Тој од 1976 е лудило, не верувам дека е само една језива сцена, башка каква музика има За Конектикат се согласувам, не знам зошто има толку слаба оцена на имдб.
Секако дека оригиналот е секогаш најдобар.The Eye е катастрофа, а Алба во филмот глуми како намерно да сака да земе Златна малина. Оригиналот е многу подобар.
Не, овој ми беше тапа уште кога го гледав, а во тоа време не ни знаев дека постои оригиналниот.Секако дека оригиналот е секогаш најдобар.
Можеби и од тоа ти произлегол заклучокот дека овој е тапа.