Memento Mori
Yeah science, bitch!
- Член од
- 24 август 2009
- Мислења
- 1.132
- Поени од реакции
- 1.562
Кој го нема гледано му го препорачувам The Orphan и Exorcism of Emily Rose
И мене повеќе ми се има допаднато првиот од вториот ама пак "младичот"* од првиот дел го нема. И како мислиш во безвезе правец? Ако мислиш за крајот, до негде го прати стрипот, Хелбој го знае цел свет, си излегува од BPRD и така.Ах Дел Торо љут сум му уште што го заеба Хелбој серијалот со вториот дел, го однесе у безвезе правец
спојлер за Хелбој 2И мене повеќе ми се има допаднато првиот од вториот ама пак "младичот"* од првиот дел го нема. И како мислиш во безвезе правец? Ако мислиш за крајот, до негде го прати стрипот, Хелбој го знае цел свет, си излегува од BPRD и така.
СПОЈЛЕР АЛЕРТ !спојлер за Хелбој 2
Ја напумпа на ЛИз (непотребно измислена љубовна врска која не постои у стрипот али вметната поради публиката исто како младичот), и што ќе гледам у 3ката - Хелбој како си ги шета децата у парк ... сцената на почетокот у 2ката со Хелбој као копиљ не функционираше (како у стрипот), а тек ова ??
Што знам, мене ми се допадна. Аgain, не беше првиот дел ама сепак имаше квалитети. Јохан Краус беше подобар од неговата верзија во стрипот, Лук Гос беше добар како Нуада и сцените со маркетот беа добри. Ама еве ако има 3 дел се надевам подобар ке биде.спојлер за Хелбој 2
Двојката беше како од некој друг режисер, слаба приказна, ефтиниот цртан, никакви односи помеѓу Хелбој и останатите, и глуп хумор на пр. тоа суштеството кога вика - "ja не сум бебе, ја сум тумор"
"ja не сум бебе, ја сум тумор"
Спрема трејлеров супер изгледа, за жал кој ќе чека до август, дури тогаш е премиера, кој знае кога ќе излезе на торренти.The possession нов е изгледа интересно али го неам глеано
EPIC.Инаку ова ви е доста добар психолошки monster филм.