Хорор филмови

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.848
Хорор филмовите со вампири и зомби веќе и не се страшни. Повеќето од хорорите денес ги прават психолошки и тие се така малце поинтересни и пострашни. Така да тие со вампирите веќе спаѓаат во Научна Фантастика или комедија (The Undead на пример).

Член од
27 август 2011
Мислења
46
Поени од реакции
13
највеќе сакам хорори кај што на пример убиецот е вистински човек од крв и месо и оди и прави масакар, моментално го симињам " Grave Encounters" сега испадна 25 август мислам па да го разгледам

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.848
највеќе сакам хорори кај што на пример убиецот е вистински човек од крв и месо и оди и прави масакар, моментално го симињам " Grave Encounters" сега испадна 25 август мислам па да го разгледам
Петок 13ти и Пила од тој вид се Д БЕСТ!!!!

Член од
27 август 2011
Мислења
46
Поени од реакции
13
Петок 13ти и Пила од тој вид се Д БЕСТ!!!!
се слагам да, за петок 13 незнам ама од пила мислам дека сите делови ги прегледав, како што рече од овој вид, јас тука би го ставил и Halloween !! иначе the grudge 1,2, и 3 , ринг исто така, егзорцизам , shutter , alone... интересни хорори :D

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.733
Поени од реакции
34.311
Е сега баш ме заинтересира сакам гомна филмови, ме засмејуваат
Oди во темата Најглупави & најлоши филмови.
Тhe Ward не ќе да е гомно. Не е wow хорор, туку веќе виден шаблонски трилер уз елементи на хорор.

JimmyHoFFa

NAVIGATOR
Член од
8 септември 2010
Мислења
1.196
Поени од реакции
482
Oди во темата Најглупави & најлоши филмови.
Тhe Ward не ќе да е гомно. Не е wow хорор, туку веќе виден шаблонски трилер уз елементи на хорор.
па во суштина и нема некој wow хорор на денешно време или ние сме пораснале па не се плашиме толку многу односно сме виделе многу гомна во животот па сеа да се плашиме навечер на некојси лоу баџет хорор филм... The Ward си го исполнува просекот како ОК хорор филмче...И не го заборавајте Улица на Брестовите со чичко Фреди Кругер, значи пред се треба да си на 10-11 години па да го гледаш и после да речеш не овој филм не е страшен, ХОРОР Е!!! Годините си го прават своето :(

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.746
Поени од реакции
18.496
Mи текна мене, ама едно 100 страни поназад :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Mи текна мене, ама едно 100 страни поназад :D
Псај, да не има во филмов работи за повраќање? :) Сеа фала Богу дека не барам да е со розови работи ама не па и идење до екстреми.

Boce Makedonco

Madridista
Член од
2 март 2009
Мислења
66
Поени од реакции
34
Некој со духови?
Нејќам убијци, нејќам гадотии.
Однапред, The Shining го имам гледано, пошо знам дека тој ќе ми го кажете прв.
Овој The Omen ќе го симнам. Paranormal Activity - гледано.
Нешто ново сакам ^^
Пробај со Grave Dancers,The Rite,Case 39,Dead Snow, или Dead Silence.

Boce Makedonco

Madridista
Член од
2 март 2009
Мислења
66
Поени од реакции
34
Инаку мој фаворит е филмот на Карпентер,Prince of Darkness,првенствено поради приказната а потоа и глумата.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Kajgana Shop

На врв Bottom