Хорор филмовите со вампири и зомби веќе и не се страшни. Повеќето од хорорите денес ги прават психолошки и тие се така малце поинтересни и пострашни. Така да тие со вампирите веќе спаѓаат во Научна Фантастика или комедија (The Undead на пример).
Петок 13ти и Пила од тој вид се Д БЕСТ!!!!највеќе сакам хорори кај што на пример убиецот е вистински човек од крв и месо и оди и прави масакар, моментално го симињам " Grave Encounters" сега испадна 25 август мислам па да го разгледам
Е сега баш ме заинтересира сакам гомна филмови, ме засмејуваатnemoj da ste izlazale da go simnete The Ward taka narecen Karpenter od nekoi osobi na forumov PO GOMNO FILM NEAM GLEANO !
се слагам да, за петок 13 незнам ама од пила мислам дека сите делови ги прегледав, како што рече од овој вид, јас тука би го ставил и Halloween !! иначе the grudge 1,2, и 3 , ринг исто така, егзорцизам , shutter , alone... интересни хорориПеток 13ти и Пила од тој вид се Д БЕСТ!!!!
Oди во темата Најглупави & најлоши филмови.Е сега баш ме заинтересира сакам гомна филмови, ме засмејуваат
па во суштина и нема некој wow хорор на денешно време или ние сме пораснале па не се плашиме толку многу односно сме виделе многу гомна во животот па сеа да се плашиме навечер на некојси лоу баџет хорор филм... The Ward си го исполнува просекот како ОК хорор филмче...И не го заборавајте Улица на Брестовите со чичко Фреди Кругер, значи пред се треба да си на 10-11 години па да го гледаш и после да речеш не овој филм не е страшен, ХОРОР Е!!! Годините си го прават своетоOди во темата Најглупави & најлоши филмови.
Тhe Ward не ќе да е гомно. Не е wow хорор, туку веќе виден шаблонски трилер уз елементи на хорор.
I jas go sretnav nekade toj film,samo go nema nikade po net.Ovoj so belata kochija stvarno me zainteresira, samo shteta shto go nema sega![]()
Псај, да не има во филмов работи за повраќање?Mи текна мене, ама едно 100 страни поназад![]()
Пробај со Grave Dancers,The Rite,Case 39,Dead Snow, или Dead Silence.Некој со духови?
Нејќам убијци, нејќам гадотии.
Однапред, The Shining го имам гледано, пошо знам дека тој ќе ми го кажете прв.
Овој The Omen ќе го симнам. Paranormal Activity - гледано.
Нешто ново сакам ^^
Пробај со Grave Dancers,The Rite,Case 39,Dead Snow, или Dead Silence.