Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.655
- Поени од реакции
- 59.655
Јас не успеав ни да го догледам...Јас не сум задоволен од The Ward, би рекол доста под нивото на големиот Карпентер....
Јас не успеав ни да го догледам...Јас не сум задоволен од The Ward, би рекол доста под нивото на големиот Карпентер....
http://www.imdb.com/title/tt0221097/Добро бе до нас е проблемот или до филмовите?
Со другарка една сакаме една ноќ да гледаме хорор и баш онака да се исплашиме. Незнам со кој филм веќе не пробавме ( за сите тие викаа биле многу добри и страшни) и на крај пак со смеење завршуваме. Повеќе не смеат отколку што не плашат ( ич) . Дај кажете некој стварно добар.
The film was never re-aired or released on video, and it was believed to be because of complaints from parents who found the film to be too scary and inappropriate for children..
А да пробаш со ShutterДобро бе до нас е проблемот или до филмовите?
Со другарка една сакаме една ноќ да гледаме хорор и баш онака да се исплашиме. Незнам со кој филм веќе не пробавме ( за сите тие викаа биле многу добри и страшни) и на крај пак со смеење завршуваме. Повеќе не смеат отколку што не плашат ( ич) . Дај кажете некој стварно добар.
Можда.Ме зезаш сеа нешто ти?![]()
Quarantine 1/2Добро бе до нас е проблемот или до филмовите?
Е,и видеото фејк еQuarantine 1/2
Rec 1/2Овие два се исти филмови
Blair Witch Project Сум го гледал,не ми беше страшен
Paranormal Activity 1/2
Insidious
The Exorcism of Emily Rose
The ExorcismЕ овие два се веќе за вредни за спомнување,ама егзорцистот,оригинало не римејкови
The fourth kind.....и на други неможе да ми текне, ме мрзи папките да ги отварам
BTW погледни го ова
До вас е. Хорор се гледа во темница и ретко во друштво. Ако некогаш го гледаш во друштво, тишина треба да е а не да барате во секоја сцена смешно. Ако гледаш филм со цел да му најдеш смешно и во Кум ќе најдеш такви работи.Добро бе до нас е проблемот или до филмовите?
Па добро ги гледаме само ние 2 после полноќ кога сите спијат, сами во соба во темница и не збориме тишина е. А и сама сум гледала и пак ништо.До вас е. Хорор се гледа во темница и ретко во друштво. Ако некогаш го гледаш во друштво, тишина треба да е а не да барате во секоја сцена смешно. Ако гледаш филм со цел да му најдеш смешно и во Кум ќе најдеш такви работи.
Пробај и со The Omen ама од 1976, новиот ни под точка разлог, Dead End, Population 436, Amytivill House итн итн... Не се буни што овој Омен е од 1976, најдобрите хорори се од времето на дедо Ное, ова денес се повеќето или римејци или бледи изданија.
Епа пробај од овие и кажи послеПа добро ги гледаме само ние 2 после полноќ кога сите спијат, сами во соба во темница и не збориме тишина е. А и сама сум гледала и пак ништо.
Пробај со оваНекој со духови?
Нејќам убијци, нејќам гадотии.
Однапред, The Shining го имам гледано, пошо знам дека тој ќе ми го кажете прв.
Овој The Omen ќе го симнам. Paranormal Activity - гледано.
Нешто ново сакам ^^