Хорор филмови

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Некој со духови?
Нејќам убијци, нејќам гадотии.
Однапред, The Shining го имам гледано, пошо знам дека тој ќе ми го кажете прв.
Овој The Omen ќе го симнам. Paranormal Activity - гледано.
Нешто ново сакам ^^
Ако бараш со духови, според мене, строго јапонски некои.
--- надополнето: Aug 25, 2011 9:11 PM ---
Добро бе до нас е проблемот или до филмовите?

Со другарка една сакаме една ноќ да гледаме хорор и баш онака да се исплашиме. Незнам со кој филм веќе не пробавме ( за сите тие викаа биле многу добри и страшни) и на крај пак со смеење завршуваме. Повеќе не смеат отколку што не плашат ( ич) . Дај кажете некој стварно добар.
Заборавив на The Tunnel!!!

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
epa vaka.. za vikendov planirame da ojme Skrebatno so prespivajne.. i planirame da gledame film kasno posle polnok ama da ni odgovara na scenarioto, znaci baram nekoj film so nenadejni pojavi,jaki zvuci i vadejne od pamet i po moznost toa da se desava vo suma kako na logoruvajne ili taka neso, ako ima nekoj neka predlozi fala odnapred :)

El Bohemio

Silver Gate
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.058
Поени од реакции
943
epa vaka.. za vikendov planirame da ojme Skrebatno so prespivajne.. i planirame da gledame film kasno posle polnok ama da ni odgovara na scenarioto, znaci baram nekoj film so nenadejni pojavi,jaki zvuci i vadejne od pamet i po moznost toa da se desava vo suma kako na logoruvajne ili taka neso, ako ima nekoj neka predlozi fala odnapred :)
The blair witch project

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
^ pa daj predlozi ti nesho, mi trebit za brzo so gorenavedenoto scenario..

Член од
31 јули 2011
Мислења
270
Поени од реакции
237
Insidious ? А некој со шума ме потсетува само на Cabin Fever. Ама овај не е некој јак хорор. Барај некој со деца( по можност со девојче во главната улога)(y)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.690
Поени од реакции
34.203
Тука треба да почнам да тупам за Карпентер. :) Правите хорори се хорори ради музиката и атмосферата која треба сам да си ја створиш. Во друштво атмосфера за хорор нема, да не пишам очигледното сепак. Ја би идел со слешер некој, пример го гледав римејкот My Bloody Valentine со друштво, и дека е 3д нели, визуелните ефекти беа добри и одлично синхронизирани со звучните. Пример лета КОПАЧОТ од зад тебе, уз сараунd девојките врискаа мислејќи некој одпозади го мавнал или мрдаш со глава кога пролетува предмет на bigass screen. Ако бараш тоа. Тоа препорачувам. За друштво стриктно вакви. Бавните и тензични - никако. Иако би ти препорачал мал милион и такви. :) Have fun.

Звуци, ненадејни појави, вадење од памет, мал град, рудници, и лесен твист. Баш за друштво.
http://www.imdb.com/title/tt1179891/

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.655
Тука треба да почнам да тупам за Карпентер. :) Правите хорори се хорори ради музиката и атмосферата која треба сам да си ја створиш. Во друштво атмосфера за хорор нема, да не пишам очигледното сепак. Ја би идел со слешер некој, пример го гледав римејкот My Bloody Valentine со друштво, и дека е 3д нели, визуелните ефекти беа добри и одлично синхронизирани со звучните. Пример лета КОПАЧОТ од зад тебе, уз сараунd девојките врискаа мислејќи некој одпозади го мавнал или мрдаш со глава кога пролетува предмет на bigass screen. Ако бараш тоа. Тоа препорачувам. За друштво стриктно вакви. Бавните и тензични - никако. Иако би ти препорачал мал милион и такви. :) Have fun.

Звуци, ненадејни појави, вадење од памет, мал град, рудници, и лесен твист. Баш за друштво.
http://www.imdb.com/title/tt1179891/
Да да, за друштво само слешери. Само мора да се внимава и на друштвото, секогаш има по некој на кој не му е до филмот туку дошол да утепа време и да мрчи...

А бе хорор сам се гледа и то... Слешер да, ама откако ќе го изгледаш сам прво :)

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
sve to ok.. vo pravo ste deka slasher se gleda vo drustvo ama soznam.. ovaj tip na horor filmoj mi e najtapa, posebno nekoj od tipot na Friday the 13th,Texas Chainsaw Massacre.. pojke sakam neso so opsedvejne,duhoj,senki,demoni po psiholoski horori, ama tapa se za vo drustvo :/ mene mi e bitno da ni odgovara na scenarioto, kako vo suma neso, zato mi se vide ubav ovaj Blair Witch Project.. fala sepak na predlozite :)

Член од
8 август 2011
Мислења
12
Поени од реакции
1
nemoj da ste izlazale da go simnete The Ward taka narecen Karpenter od nekoi osobi na forumov PO GOMNO FILM NEAM GLEANO !

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.735
Поени од реакции
11.611
American Haunting некој го препорача?

ОДИ УБИЈ СЕ!!

Kajgana Shop

На врв Bottom