Се се,ама што те фркаше да го ставиш Драг ми ту хел во добри хорори ?Ako sakate dobar horror izberete si od ovie ...
- Drag me to Hell
- Insidious
- Night of the Demons
- The Collector
а тебе кој да ти се смеј бе , се изнасмеј ко несалам на една почетничка грешкаСе се,ама што те фркаше да го ставиш Драг ми ту хел во добри хорори ?
Koлку се смеам во моментов![]()
Смеј ми се беа тебе кој да ти се смеј бе , се изнасмеј ко несалам на една почетничка грешка![]()
Смеј ми се бе
Него дај одговорете ми на постот погоре додека не отишол нетов јабана за овој месец.
Сега ќе ти пратам солиден торент од Омен, стариот, топла препоракаГи имам гледано сите делови од Истерувач на Ѓаволот,кој има торент од The Omen,без разлика дали стариот или новиот нека ми прати на ПП.
Не знам дали вреди вториот дел Хостел да го симнам.
ВРЕДИГи имам гледано сите делови од Истерувач на Ѓаволот,кој има торент од The Omen,без разлика дали стариот или новиот нека ми прати на ПП.
Оооогромна е разликата.Ги имам гледано сите делови од Истерувач на Ѓаволот,кој има торент од The Omen,без разлика дали стариот или новиот нека ми прати на ПП.
Дај кажи некој наслов дај некој трејлер... да ѕирниме нешто можи ќе ми се бендисаDefinitivno obozavam da gledam horor filmovi i bi vi preporacala da poglednete tajlandski horor filmovi i opsto thai filmovite navistina se bez konkurencija,koj gledal ke znae za sto zboram,pozz![]()
http://www.asian-horror-movies.com/ UzivajДај кажи некој наслов дај некој трејлер... да ѕирниме нешто можи ќе ми се бендиса![]()
Азијците , посебно Јапонците прават многу бегани хорори
Da za toa si vo pravo im nema ramniАзијците , посебно Јапонците прават многу бегани хорори![]()