Хип хоп културата во Македонија

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Неможе да се смени тоа РНС????
Да се пише бар Грин Аут.... ок не е битно сите знаеме тоа е тоа...
Група за најголем респект: Саф
Група заслужна за почетокот : Чиста Околина и секако меѓу сите тие и Пики Сипи кој продолжи со САФ да ја шири културата подоцна натака....
и мене лично омилени од овие... : Грин ...
иако можам да кажам дека.... Чернобил ми се омилени ... не се можда толку слушани... но имаат одлични емсиња... на чело со најискусниот Нож и секако Деки и Страчка...па потоа со нив и целата багра...
а исто така за лирики ако збориме.... па што е со лириките на ...
Т-Клан... убиствени емотивни и секојдневно преживеани за многумина лирики.... за СвП , за СТР2 , за лириките исто така и на Римиски Масив.... исто како и т-клан и овие имаат такви лирики... болни за многумина...
а исто и интересни лирики има Желе кој прави наспроти сите македонски емсија.... Мировни Дисови...
Доста беше попуење од мене... се губам хаха :helou:

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
најдобри рими во траките < GreenOut

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.157
Поени од реакции
5.933
Зошто ги нема Единствена Опција во листава?

Кртот

Лоботомичар
Член од
19 април 2007
Мислења
653
Поени од реакции
23
Za novite generacii na Hip-Hopot treba da se otvori edna tema, dosta e od taa petorka koja e bibliska, ne ja pottcenuvam ...Samo odime napred. I falat diskusii za ovie generacii kaj nas.

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Za novite generacii na Hip-Hopot treba da se otvori edna tema, dosta e od taa petorka koja e bibliska, ne ja pottcenuvam ...Samo odime napred. I falat diskusii za ovie generacii kaj nas.
Нема што да има анкета па и нова тема, ако имаш нешто да промовираш или да дискутираш околу нешто со македонскиов рап, слободно направи го овде.

Патем, темите за "Македонски рап" и "Најдобра македонска рап група" се споени во една. Што кога ќе се изгласа дека "вметни име на некој македонски рапер" е најдобар, рогови на глава, статуетка, златен микрофон? Ништо.

Член од
5 август 2009
Мислења
1.295
Поени од реакции
484
Eve vi neshto pekolno, od Mene I Hipo i Skip !!!

Добар ... добар ... Туку деновиве дома имам една „играчка“ ко за тебе ... korg chaos 3 ... Ти и она и толку, доволно е за забава за цела вечер :)

Kajgana Shop

На врв Bottom