ArhangelOFDeath
Immortality
- Член од
- 3 септември 2008
- Мислења
- 1.906
- Поени од реакции
- 126
Со задоцнување од година дена , морам да реплицирамЗа никаде СТЕ?! BlinD? Па ете, пред неколку месеци Аго извади албум заедно со Војник, Џака извади EP, СТР2 албум, Легија албум, Џака скоро ќе го вади и Прирачникот за модерна војна, ама се` се истите фаци, треба нешто ново.
Да де , имаат повеќе материјал после одредено време.Блајнд бе, сите почнуваат со љубов, од ќеф, нели. Муабетот милионпати е правен. Ама, ко правиш музика ја правиш за да те чујат, за да слушне масата што имаш да кажеш, а не само две-три другарчиња да ти се диват на песната. А веќе ко народот почнува да те слуша што кажуваш, кога веќе го прифаќа кажаното ти одиш напред, правиш повеќе материјали, па евентуално ако имаш к`смет и луѓе доаѓаш до албум и негово издавање, чија продажба носи пари. А Тони е друга приказна, он никогаш и немал добра песна
Не е Хард Кор .. Цербер е Хардкор .. Слаткар е ...За нигдеСлаткар е Хард Кор каде каде........ Дечкото се што има си кажуе.........
А дека најдобриот голфер во светот е црнец, а најдобриот рапер во Македонија дтка, мала пародија си е тоа :kesa::kesa:
Многу подобро :smir: И дај бе малку посаглам муабет, да ви се мочам и на Зеновци и Врчаковци и триста лепе материне.Не е Хард Кор .. Цербер е Хардкор .. Слаткар е ...За нигде
И не е ова лично мислење, туку сурова реалност
Во оваа верзија повеќе ми се допаѓа ..Бонус трака........ Ептен ми е јака песната, башка и јака екипица ми се:kesa::kesa: