- Член од
- 11 август 2006
- Мислења
- 26
- Поени од реакции
- 0
dobro slusaj si go ti Vrcak i uzivaj
samo da te prasam nesto, kako znaes koj kolku pari ima napraveno????
samo da te prasam nesto, kako znaes koj kolku pari ima napraveno????
Друже конечно се отвори, и си призна дека си го слушаш Врчак па затоа изгледа немаш благе везе од Рап. Врчак е мекуш и прави мек рап што е на границата со РнБ... значи тоа не е рап...sema напиша:ja ne gi napagam drygite raperi,ama sakam da kazam deka za mene vrcak e najdobar,i drygite se dobri,gi slysam ,RAPTORI,SAV,PYKA KOZMETIKA....,a vrcak ima najmnolgy pari zatoa sto stalno odi po golemi koncerti,prodava mnolgy cedijna,go ima stalno na televizija,i toa sekako my nosi pari,za razlika od drygite...
a da te prasam nesto SPAJDER MEN,koi se za tebe najdobri?????
[Напомена од Fortune: пишувај се` во еден пост! Не мора за секоја реченица нов пост.]
za mene nema najdobri ima poveke dobri raperi a da ti kazam ne slusam rapsema напиша:ja ne gi napagam drygite raperi,ama sakam da kazam deka za mene vrcak e najdobar,i drygite se dobri,gi slysam ,RAPTORI,SAV,PYKA KOZMETIKA....,a vrcak ima najmnolgy pari zatoa sto stalno odi po golemi koncerti,prodava mnolgy cedijna,go ima stalno na televizija,i toa sekako my nosi pari,za razlika od drygite...
a da te prasam nesto SPAJDER MEN,koi se za tebe najdobri?????
sema напиша:rapot e supe vo makedonija mene mi se dopaga,gi slysam saf tie se epten dobri,zakon se,pisejte
daj ispratejte mi nekoja pesna o saft,
Тука дафи му даде линк до спотови и заќуте.sema напиша:rapot vo makedonija e za na nikade,treba da se prezemat nekoi merki,malky da se finasira vo nego,da se snimat nekoi spotcijna,itaka
dajte ako imate nekoi nasi,makedoski spotcijna,ako vopsto postojat,
сите спотови се снимени пред 3-4 месеци така да имал време да ги види. доказ дека поима нема од рап.sema напиша:fala ti DuFFy,simnah gi,imas pravoo,jas momentalno sym vo francija na odmor tyka sym veke eden mesec,a ke sym tyka i cel avgyst,taka poima nemam so se slycyva y vaa nasta drzava,pozdrav
gledam oti nema tema, nikoj nisto ne pise,epa ja vi tema,.zosto pickive vo makedonija se kyrvi,pisejte ako imate myda,
прво беше супер, па за никаде па пак супер...sema напиша:rapov e syper,sakam podobro da se zapoznaam,
bas e syper makedonskiov rap,i ona radio stanicava na internet ako ste ja slysale,na mak rap,e syper
уште еден доказ дека не знае шо е форум и сака да разговара на друга тема (т.е. да се почне др. тема во истата)sema напиша:jas dobro znam sto e RAP,samo ti nejke da priznaes deka rapov ni e za na NIKADE,i ako znaes podobra tema daj kazi ja da razgovaram,a ne samo mene da me napagas,
NO COMMENTsema напиша:i go slysam,vrcak e zakon,zatoa e i najpoznat raper vo makedonija,najdobar e,site go sakaat,ne e taka za dzabe,site my gi sakaat negovite pesni.a i zatoa najmnolgy pari napravi ot rapot,
мак. рап е добар, па не е, па добар е па пак не е...sema напиша:a sto tie ti va site tamy so se glypiraat ,da ne se poarni,zaso ne ne napravat pari,sigyrno oti nese dobri:lud:
zatoa sto gi slysam site znam koi se najdobri,a vie samo edni i sekako tie i ke vi se najdobri za vas
мак. рап е добар, па не е, па добар е па пак не е, па е... се изгубив ја веќе у муабетов...sema напиша:ja ne gi napagam drygite raperi,ama sakam da kazam deka za mene vrcak e najdobar,i drygite se dobri,gi slysam ,RAPTORI,SAV,PYKA KOZMETIKA....,a vrcak ima najmnolgy pari zatoa sto stalno odi po golemi koncerti,prodava mnolgy cedijna,go ima stalno na televizija,i toa sekako my nosi pari,za razlika od drygite...
pa i nemora da slusas rap be koj te tera slusaj si punk...a so vie rokerite samo se tepate 1 na 1 a primitivno? raperite odamna go pominaa toa, ako ima neso protiv so mic. u raka na freestyle be brat ajde da te vidam...punkerite koga taka...po4it za site ne sakam da navreduvam, koj sto saka neka si slusa...Samurai_Jack напиша:taka e brat makedonskiov rap e za nigde a ne samo makedonskiov tuku i voopsto daj be luge znaete li so e muzika pusti si rock punk nesto brzo jako a ne ke slusam crncuga oblecen u alista 5 puti pogolemi od nego mi recitira pismena po makedonski od 3 oddelenie mislam nema smisla
ROCK N' ROLL BROTHERS
(n sisters too)
:music3:
p.S rapot e samo za mekusi koga posleden pat ste videle 1 na 1 tepacka so goli race a tipcite da se raperi?