fala ti brat sto me podrza,jas kazav deka sym nov vo rapod,mi se dopaga,za rapot vo makedonija nayciv malky poveke od eden skolski,toj slysase rap makedonski,pa my rekov brat daj i la nesto da slysnam ,i epten mi se dopadna,no smetam deka ima nekoi nedostatoci,se se zboryva za ista tema vo rapot,ne velam deka vo sekoja pesna no vo poveketo da,kako nie ziveeme,kriminal,droga..,.jas sakam da napravam makedonskijot rap da bide poveke slysan,da imame dobri i kvalitetni spotovi,mislam deka DyFu,ednas mi dade edni spotcijna na internet, gi simnav,kvalitetot bese zanikade,jas sakam nasiov rap da bide slysan nasekade,barem vo evropa,a toj ne e ni zastapen ni na balkanot.raperi se dodeka razmislyvame kako DyFu,kasper,i ostanatite sto dobro me iznavregafte,rapot nikogas nema da ima podobar kvalitet,ke odime vo kryg.ako rapot vo makedonija se podobri,velam da stasa do ysite na site,bidejki do pred edna godina znaev samo za vrcak,ygro,i SAF,za ostanatite ne ni bev cyl,jas govoram za podobyvajne,ane napagam nikoj,na toj nacin ke ne cyjat onie od vlada, za koj postojano rapyvate,POZDRAV:nenene: