Хемороиди

Член од
12 март 2009
Мислења
21.343
Поени од реакции
17.533
другарот работи водовод и има барања за вградувања цевчиња за да може вц шолјата да се користи и како биде, а има и вградување на мали бојлерчиња за греење на водата за биде

Член од
3 март 2012
Мислења
51
Поени од реакции
15
Da ne znaes kaj se prodavaat ovie bidea sto se vgraduvaat vo postojnata vs skolka? Ili mora onlajn da se naracaat?

Член од
1 јуни 2016
Мислења
43
Поени од реакции
48
дали некој има искуство со магнетоплаг,дали помага магнетот во лечењето на хемороидите

S

staycalm

Гостин
Некој да сподели искуства со масти, апчиња што делувале за внатрешни хемороиди?

Член од
1 јуни 2016
Мислења
43
Поени од реакции
48
Некој да сподели искуства со масти, апчиња што делувале за внатрешни хемороиди?
probaj so modolex i vo ishranata vnesi ovesni snegulki za porucek.3lajci ovesni snegulki potureni so mleko da otstojat 15 min i posle gi jades,i caj od kamilica i nane obavezno.kamilicata navecer. po nekolku dena ke zabelezis podobruvanje

Член од
3 март 2012
Мислења
51
Поени од реакции
15
дали некој има искуство со магнетоплаг,дали помага магнетот во лечењето на хемороидите
Ocigledno e izmama. Nema magicen lek za hemoroidi. Probaj Flebodija dokazan lek e.[DOUBLEPOST=1471010884][/DOUBLEPOST]
Ocigledno e izmama. Nema magicen lek za hemoroidi. Probaj Flebodija dokazan lek e.

peac+tapanar

музицар
Член од
22 јануари 2015
Мислења
74
Поени од реакции
22
Мене ова ми помогна многу! Имав внатрешни хемороиди, за една недела ми ги среди. Алал вера.
a sto cudo e toa?[DOUBLEPOST=1473069436][/DOUBLEPOST]
Мене ова ми помогна многу! Имав внатрешни хемороиди, за една недела ми ги среди. Алал вера.
a sto cudo e toa posto ne pise

Член од
1 јуни 2016
Мислења
43
Поени од реакции
48
eve go cudoto http://www.reklama5.mk/AdDetails?ad=918845 .ama probaj so medena voda.vo edna casa voda rastvori edno lajce med i pijaj na gladno nautro.po nekolku dena ke ima podobruvanje i toa mnogu.[DOUBLEPOST=1473432805][/DOUBLEPOST]
eve go cudoto http://www.reklama5.mk/AdDetails?ad=918845 .ama probaj prvo so medena voda.vo edna casa voda rastvori edno lajce med i pijaj na gladno nautro.po nekolku dena ke ima podobruvanje i toa mnogu.[DOUBLEPOST=1473433555][/DOUBLEPOST]
ako sakas zemi zeolit kapsuli i tie mnogu pomagaat ama samo ako nemas vgradeni implanti vo teloto

Последно уредено:
Член од
9 мај 2017
Мислења
1
Поени од реакции
2
Zdravo jas imav 2 godini problem so vnatresni hemoroidi i posle milion kremi apcinja i uste sto ne si najdov lek kaj eden covek sto pravi caj za mienje na hemoroidite posle 3 4 pati mienje mi gi snema skroz duri ne mozev da poveruvam .gospod zdravje da mu dade

peac+tapanar

музицар
Член од
22 јануари 2015
Мислења
74
Поени од реакции
22
Nesto objasnenie so caevi od koj kolku pari ova ona:)

Член од
10 декември 2008
Мислења
27
Поени од реакции
1
Zdravo jas imav 2 godini problem so vnatresni hemoroidi i posle milion kremi apcinja i uste sto ne si najdov lek kaj eden covek sto pravi caj za mienje na hemoroidite posle 3 4 pati mienje mi gi snema skroz duri ne mozev da poveruvam .gospod zdravje da mu dade

Пиши повеќе.
Контакт од човекот... За да може и другите да се обратат.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.842
Дали е добро да се користат влажни марамчиња бекутан кај хемороиди надворешни, знае некој?

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
Дали е добро да се користат влажни марамчиња бекутан кај хемороиди надворешни, знае некој?

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Не. Никаква хартија ни марамчиња. Само тоалетна вода од чешма и тоа ладна и сапун. Лајк рамковниве. Проверено и докажано.

Член од
7 септември 2016
Мислења
22.315
Поени од реакции
38.434
... ајде да видиме каде се тие надворешни хемороиди и како изгледаат !

грутки од самите вени... и сега замисли сето ова да триеш со влажна марамица дали може?
па може, зашто да не би ако нежно се избрише и ако влажната марамица не содржи алкохол кој би ја иритирала „воспалената анусна вена“ т.е. хемороидот и болката би била дополнителна посилна!

но има влажни марамици за нежни бебешки газиња БЕЗ АЛКОХОЛ (no alcohol added) втора оција прочитај на опаковката што ете би биле ОК за примена, оти тие се замена на вода после одење по голема нужда нежно се брише после тоалетната хартија...

арно ама на предна страна едно пишува, а од друга страна дека има алкохол? ај сега ? потекло Турција? оригинал ли е? фалсификат ли е? ај донт ноу... ама можно да боли дупе од овој алкохол!

тука се деновите кога „сувата тоалетна хартија “ веќе нема да се применува поради незгодното триење и појава или иритација на хемороидите како и факт дека задникот не се чисти целосно со ваква хартија и хигиената не е на високо ниво со користење на класична тоалетна хартија, со што на пазарот ќе се замени со примена на ВЛАЖНА ТОАЛЕТНА ХАРТИЈА која ги има сите критериуми за бришење давајќи хигиенско и чисто газе со што и надворешни хемороидите ќе бидат добро „избришени“ и уште додаток на екстракт од невен и пантенол убавини за газето ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom