Фудбалски/трансфер дискусии

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Манчестерци, ај едно кратко био за Смолинг, до пред некое време многу го фалевте, како стојат сега работите?

Член од
14 април 2012
Мислења
33.072
Поени од реакции
68.091
Манчестерци, ај едно кратко био за Смолинг, до пред некое време многу го фалевте, како стојат сега работите?
Не ми е јасен спојов, боље Еванс да го земете, барем знае да игра со топка. Проблемот со Смолинг е што денес може да одигра ѕверска утакмица, за 3 дена подоцна, како да е прв пат на терен. Одличен во воздушни дуели. Позиционирање слабо, игра со топка никаква. Не се повредува често.

Изигра ѕверска полусезона со Ван Гал, се повреди со Волсфбург во ЛШ и веќе никогаш не врати ни 50% од таа сезона. Накратко, не знам што е со Венгер и опсесијава со Смолинг.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Не ми е јасен спојов, боље Еванс да го земете, барем знае да игра со топка. Проблемот со Смолинг е што денес може да одигра ѕверска утакмица, за 3 дена подоцна, како да е прв пат на терен. Одличен во воздушни дуели. Позиционирање слабо, игра со топка никаква. Не се повредува често.

Изигра ѕверска полусезона со Ван Гал, се повреди со Волсфбург во ЛШ и веќе никогаш не врати ни 50% од таа сезона. Накратко, не знам што е со Венгер и опсесијава со Смолинг.
Значи ќе си одговараат со Арсенал ко лонче и капаче.
Ние одигравме ѕверски 2003/2004 и еве од тогаш секоја наредна како прва сезона да ни е :icon_lol:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Има физикус да е топ 5 дефанзивци во свет, како што рече колегава не е баш склон на повреди, физички силен е, брз, воздушен дуел, се тоа топ. Проблемот кај Смолинг е што е трапав, мене тоа многу ме нервира. Знае да фати некого со рацете во шеснаесетник и да судат пенал (не еднаш се случило), да игра со рака, да избрза со rash одлука што ја викаат Англичанине и да е неконстантен. Значи ќе направи глупост и одма ја има онаа фаца како, не сум крив, ама ја не, друг тоа, ме местат. Нешто како Ловрен е во тој сегмент. Затоа и секој втор хејт пост во фан клуб ми е за Смолинг.

Е сега би рекла дали Еванс дали Смолинг е прашање на финеси зошто Еванс знае да игра со топка и сам да почне напад, нешто што Фергусон го бараше од него и е поопасен од прекин од Смолинг. Но од другата страна пак, има нешто што секогаш го зборам кога се споредуваат играчи, тоа е дека Еванс игра за ВБА. Не добива медиумско внимание како Смолинг кога ќе заебе некаде така што освен скаутите на Арсенал и навивачите на ВБА, тешко дека некој реално би дал мислење дали Еванс созреал овие неколку сезони оставен сам на себе или е истиот Еванс што паничеше кога топката ќе падне во шеснаесетник.

Треба да се види за играта на Венгер кој повеќе би одговарал, скрос различни дефанзивци се.

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
Трипам или само мене ми се слушна, на 1.10 .Yo pierre,you want to come here? :D :D :D Или почна дури да ми се причинува
Еве не сум бил глувтар

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864

На сите фудбалери кога потпишуваат им даваат некоја готова скрипта да читаат, 100%

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
Трагикомедија од клуб и ПР,го избришаа видеото со Миктарјан на Јутуб кај што се слушаше она на 1:10 ахахахајајајај

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Трагикомедија од клуб и ПР,го избришаа видеото со Миктарјан на Јутуб кај што се слушаше она на 1:10 ахахахајајајај
:pos:

Стварно не знам што е бетер, дали бришењето или тоа што официјалниот Твитер акаунт опцу во јавност :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom