Фудбалски/трансфер дискусии

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.779
Поени од реакции
44.013
Кој е новинарот?
Абе кој и да е, штом пишува на официјалната страна на Интер треба да е вистина. Повеќе има логика да се вадите на тоа од Рики, дека Румениге не кажал конкретно со зборовите "да, ги одбивме", па ајде нема потреба да ја влечиме дискусијата без веза. Оти крај краева голем кур дали пратиле или не пратиле.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Абе кој и да е, штом пишува на официјалната страна на Интер треба да е вистина. Повеќе има логика да се вадите на тоа од Рики, дека Румениге не кажал конкретно со зборовите "да, ги одбивме", па ајде нема потреба да ја влечиме дискусијата без веза. Оти крај краева голем кур дали пратиле или не пратиле.
Ама јас не се вадам. Пишав и во постот. Мене не ми е срам да кажам дека играч го одбил Ливерпул за да игра во Интер зошто не го потценувам Интер, напротив го ценам.
Затоа, не гледам потреба да се вадам, само пишувам она што го пишуваат новинари блиски до клубот а тоа е дека Ливерпул не испратил понуда до БМ за Џердан.

Како и да е, мене искрено ми е криво зошто многу го ценам како играч. Голем работник и мислам дека одлично би се вклопил во Ливерпул. Сепак, офанзивата не е болката на Ливерпул и треба да се размислува на дефанзива, каде што треба да се заменат Ловрен и Мињоле. Не го спомнувам Шкртел, зошто Сако конечно почна да игра како што треба.

Брат, од кафана доаѓам, со Шачири ме малтретираш :D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.779
Поени од реакции
44.013
Ама јас не се вадам. Пишав и во постот. Мене не ми е срам да кажам дека играч го одбил Ливерпул за да игра во Интер зошто не го потценувам Интер, напротив го ценам.
Затоа, не гледам потреба да се вадам, само пишувам она што го пишуваат новинари блиски до клубот а тоа е дека Ливерпул не испратил понуда до БМ за Џердан.

Како и да е, мене искрено ми е криво зошто многу го ценам како играч. Голем работник и мислам дека одлично би се вклопил во Ливерпул. Сепак, офанзивата не е болката на Ливерпул и треба да се размислува на дефанзива, каде што треба да се заменат Ловрен и Мињоле. Не го спомнувам Шкртел, зошто Сако конечно почна да игра како што треба.

Брат, од кафана доаѓам, со Шачири ме малтретираш :D
Искрен да сум и јас се чудам оти уопште ја водам дискусијава кога прво целта на најпрвиот пост ми беше само да биде глупа заебанција, а второ уопште не ми е битно дали ве одбил или не. :D

Реално не сум само јас глуп, и ти си. Најде да ми се објаснуваш оти немало од тој новинар, немало од овој новинар, а јас сум фактор 0 во светот на фудбалот. xD Ама јебига, до толку сме забегани на форумов, што си ги браниме тимовите (или ги напаѓаме ривалите) за ептен бесмислени работи. :toe:

ХулахопкиСоТочки

Out of step with the world
Член од
9 август 2014
Мислења
1.494
Поени од реакции
5.250
Мислам дека со Пеџа, сликава, муабетов го видовме на три теми на форум, на статуси на фејсбук и во macedonian reds групата. Give it a rest, не кажа ништо посебно.
Следнo oчекувaј дa ти се пoјaви сaбaјле нa тoст или вaренo јaјце...Тaкa де :D

Член од
23 август 2010
Мислења
39.856
Поени од реакции
116.078
Hot Latina dominated by young Macedonian stud.

Стефан Ристовски ќе го помине остатокот од сезонава на позајмица во Серија Б клубот Латина.
Не ми се свиѓаше многу многу али морав да потпишам у смрдлививе Латина. Јеби га, живот. :(

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Не дека постои можност Сити да не го пуштат кај било кој премиерлигаш али ќе пишам, Ливерпул спие за вакви опции, СПИЕ!

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Не дека постои можност Сити да не го пуштат кај било кој премиерлигаш али ќе пишам, Ливерпул спие за вакво опции, СПИЕ!
Верувам дека ќе го пуштеа, само не знам зошто немаше интерес, не само од Ливерпул него било кој друг клуб од ПЛ. Ди Матео лесно си го лапна.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
И ние го сакавме. :(
Дај Боже да не го откупат летоска Шалке па ние да си го лапнеме. :icon_mrgr:

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.393
Поени од реакции
26.385
Имаат опција Шалке да го откупат за 13 мил. евра летото плус сега платиле 2 мил. евра и пола плата ќе му плаќаат.

Од ПЛ само Вест Хем биле заинтересирани.

L.A

Член од
19 јануари 2014
Мислења
1.695
Поени од реакции
1.019
*Арсенал заинтересирани за 17 годишниот дефанзивен везен играч Кристиан Биелик кој игра за Легиа и вреди 2.3 милиони фунти
*Вилијам Карваљо изјави дека сака да игра во Премиер Лига, моментално Арсенал и Јунајтед се борат за негоиот потпис вреден 20 милиони фунти
*Ливерпул спремен да го даде Леива на Наполи, доколку го ангажираат Фабиан Делф, се шпекулира и за враќање на Арбелоа во Л'пул.
*Крауч изјави дека е среќен во Стоук, после интересирањето на ВБА за негов трансфер
*Претседателот на Лион изјави дека клубовите немаат шанса да го купат 23 годишниот Лаказет кој оваа сезона на 20 утакмици во Лигата постигна 19 голови и е втор стрелец во Европа после Роналдо, тој исто така потенцира дека Лаказет е подобар од Бејл
*Саного во Кристал Палас до крајот на сезоната
*После одбивањето на понудата на Јунајтед од страна на Рома за трансфер на Струтман, Јунајтед целосно се сврти кон Шнајдерлин и спрема понуда од 25 милиони фунти
*Меси ги негираше сите шпекулации за негово заминување од Барселона
*Лестер се обидува да го ангажира Крамарич

Kajgana Shop

На врв Bottom