Фудбалски/трансфер дискусии

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Супер играч, стрела е. И во Баерн имаше солидни бројки ама како што пишавте веќе, Робен/Рибери кога ти го држат местото немаш многу избор.
Какви таленти имаат комшииве (без разлика за која земја играат сега) , какви ние :гомце:

Член од
25 мај 2010
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.363
Жељко Бркиќ од Удинезе во Каљари.

И Тино Коста потпишал со Џенова, не ми текнува на трансферов. @Atso ?
мислам дека отиде на 18 месечна позајмица уште пред 1 јануари (ако за тоа ме прашуваш) :D

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.394
Поени од реакции
26.386
2 мил. + 16 мил. на лето

Баерн имале 20 мил. евра понуда од Ливерпул, но била одбиена, и играчот и управата на Баерн сакале тоа да биде Интер.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
2 мил. + 16 мил. на лето

Баерн имале 20 мил. евра понуда од Ливерпул, но била одбиена, и играчот и управата на Баерн сакале тоа да биде Интер.
Немa секoј хрaбрoст дa игрa вo ПЛ.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Мислам дека со Пеџа, сликава, муабетов го видовме на три теми на форум, на статуси на фејсбук и во macedonian reds групата. Give it a rest, не кажа ништо посебно.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Мислам дека со Пеџа, сликава, муабетов го видовме на три теми на форум, на статуси на фејсбук и во macedonian reds групата. Give it a rest, не кажа ништо посебно.
Не е дали кажал нешто посебно или не (океј посебно е за нас интерашите) муабетот е дека имало понуда од ваша страна, вие го негиравте тоа.
Еве сеа ќе ни го увалите Леива и мирна Босна.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Не е дали кажал нешто посебно или не (океј посебно е за нас интерашите) муабетот е дека имало понуда од ваша страна, вие го негиравте тоа.
Еве сеа ќе ни го увалите Леива и мирна Босна.
Јас не гледам потврда дека Ливерпул пратил понуда.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Напротив, физички силен фудбалер е и издржив, лесно би се снашол во ПЛ. Тоа што немал желба да игра за Ливерпул е друга работа :icon_mrgr:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Кој е новинарот?
Брат, пратиш фудбал, медиуми и многу е лесно да пишеш „џурналист“ некој дека прашал а Руменинге дека одговорил.

Не сакам да го потценам Интер туку едноставно според Берет, Пирс и останати блиски до Ливерпул, клубот не испратил понуда.

Не е срамно да те одбие играч за клуб како Интер. Барем не е срамно за мене само што во случајов според новинари блиски до клубот немало понуда.[DOUBLEPOST=1420845805][/DOUBLEPOST]Како и да е, Роџерс имаше изјава. Играчите во денешно време или одат по гејм тајм или по пари. Ливерпул не може да понуди пари (как оплата), тоа е сигурно а барањата од играчит ена Роџерс не се поставени да некои играчи имаат загарантиран првотимски статус.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.779
Поени од реакции
44.013
Кој е новинарот?
Брат, пратиш фудбал, медиуми и многу е лесно да пишеш „џурналист“ некој дека прашал а Руменинге дека одговорил.

Не сакам да го потценам Интер туку едноставно според Берет, Пирс и останати блиски до Ливерпул, клубот не испратил понуда.

Не е срамно да те одбие играч за клуб како Интер. Барем не е срамно за мене само што во случајов според новинари блиски до клубот немало понуда.[DOUBLEPOST=1420845805][/DOUBLEPOST]Како и да е, Роџерс имаше изјава. Играчите во денешно време или одат по гејм тајм или по пари. Ливерпул не може да понуди пари (как оплата), тоа е сигурно а барањата од играчит ена Роџерс не се поставени да некои играчи имаат загарантиран првотимски статус.
Па имаш на официјалната страна на интер изјава од Румениге дека имало понуда од Ливерпул. Се заебава он, а новинарите од погоре знаат повеќе од него а? Не дека е нешто битно или дека ми е гајле, само малце сакав да ве заебавам во темата за ПЛ оти имаше период кога се исмевавте со "брендот Манчестер". Ама ти ме цитираше и кажа оти немало понуда, па еве сега колку да потврдиме само.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Па имаш на официјалната страна на интер изјава од Румениге дека имало понуда од Ливерпул. Се заебава он, а новинарите од погоре знаат повеќе од него а? Не дека е нешто битно или дека ми е гајле, само малце сакав да ве заебавам во темата за ПЛ оти имаше период кога се исмевавте со "брендот Манчестер". Ама ти ме цитираше и кажа оти немало понуда, па еве сега колку да потврдиме само.
Кој е новинарот?

Kajgana Shop

На врв Bottom