Да, веројатно сакале да го позајмат ама ништо. Еве сега како опција е омилениот напаѓач на @СтаврогинОвој Модесте не отидна у Кина за многу пари?
Или сум го помешал со некого ?
Види Фросе, јас мака мачам да го разберам сето ова. Од една страна го имаме Мичупикчу, за кој сите знаеме дека е севселенски талент, а од друга страна ја имаме управата на Челзи која никогаш не греши. И сега не ми е јасно како една перфектна управа со перфектна трансфер политика од петни жили запнува да се ослободи од еден ваков бисер?Да, веројатно сакале да го позајмат ама ништо. Еве сега како опција е омилениот напаѓач на @Ставрогин
Еден збор да ти беше точен и на место, одлично ќе беше. Ок, може само "Види Фросе" да поминеВиди Фросе, јас мака мачам да го разберам сето ова. Од една страна го имаме Мичупикчу, за кој сите знаеме дека е севселенски талент, а од друга страна ја имаме управата на Челзи која никогаш не греши. И сега не ми е јасно како една перфектна управа со перфектна трансфер политика од петни жили запнува да се ослободи од еден ваков бисер?
Што не е точно? Сите знеме дека најдобри трансфери прави управата на Челзи. Види го само примерот на Бакајоко. Исто сите знеме дека Мичупикчу е огромен талент, еве дал повеќе голови од еден фудбалски гигант како што е Лаказет.Еден збор да ти беше точен и на место, одлично ќе беше. Ок, може само "Види Фросе" да помине
Никој не го правел севселенски талент.Што не е точно? Сите знеме дека најдобри трансфери прави управата на Челзи. Види го само примерот на Бакајоко. Исто сите знеме дека Мичупикчу е огромен талент, еве дал повеќе голови од еден фудбалски гигант како што е Лаказет.
ama, zoshto sega vaka, ama ne znam, koga, pero porque?Изгледа е затоа што не го бива.
Значи ќе треба да попуштите за Жиру доколку го сакате Обамејанг, за да може Дортмунд да го земе Мичи
Вие го сакате ли озбилно Жиру и тоа за 30 милиони фунти?Значи ќе треба да попуштите за Жиру доколку го сакате Обамејанг, за да може Дортмунд да го земе Мичи
Не ти стои нов ретардиран потег на Арсенал да го пушти Жиру во Челзи?Вие го сакате ли озбилно Жиру и тоа за 30 милиони фунти?
Јас не сакам да си замине, иако веќе нема иднина во Арсенал, знае да биде многу корисен играч, плус не е играч што се буни и прави проблеми (ќе видиме уствари тоа сега со трасферот)
Арсенал сакал да го продаде но не во Англија, Жиру сака по секоја цена да остане во Лондон.
Треба да се има во предвид и тоа дека Обамејанг не може да игра во ЛЕ
Не знам, нема уште ништо конкретно. Челзи и Рома се договорени за Џеко, ама проблем се личните услови затоа што овој бара договор до 2021, а клубот има глупа политика за играчи над 30 години, да не им дава договори подолги од една година. А и сакаат само привремено решение за да му исполнат желба на Конте, а не некој со кој ќе заглават на 3 годишен договор и нема да можат да го откачат. Е сега цената за Џеко изгледа е околу 24 милиони, и мислам дека и тоа им пробива некоја горна граница, па не верувам дека ќе сакаат да дадат 30+ за Жиру. Дури и да дадат, пак ќе треба и со него да се договорат за пократок договор. До кога му е него моменталниот во Арсенал?Вие го сакате ли озбилно Жиру и тоа за 30 милиони фунти?
Јас не сакам да си замине, иако веќе нема иднина во Арсенал, знае да биде многу корисен играч, плус не е играч што се буни и прави проблеми (ќе видиме уствари тоа сега со трасферот)
Арсенал сакал да го продаде но не во Англија, Жиру сака по секоја цена да остане во Лондон.
Треба да се има во предвид и тоа дека Обамејанг не може да игра во ЛЕ