Незнам дали парите се пресудни ама нешто смрди, Пеп е егоист тежок гарант се имаат р'чнато со СанчезFootball morals, Txiki doesn't forgive. Се откажале од Санчез зш ги изиграл, многу пари барал, абе седи, нека си кажат дека им се отвори рупа во одбраната па мора да пополнат.
Јасно, многу работи може да бидат, само шанса нема да пројдат муабетите дека не простувале, имале морал за парични прашања и други.Незнам дали парите се пресудни ама нешто смрди, Пеп е егоист тежок гарант се имаат р'чнато со Санчез
@Red John вчера ја сети работата што еОсновен критериум е да биде висок, спор и во поодминати години, добри критериуми си поставил Челзи за напаѓач
Јас не можам да разберам зошто запнале да купат напаѓач. Го имаат најдобриот светски напаѓач по кого минатото лето трчаше пола Европа ама него прва опција му беше Челзи, резервата на Бензема, фудбалер кој игра само со глава, големиот Алваро Мората, и како негова замена го имаат севселенскиот талент Мичупичукичу.Добро е, напрадуваат Челси, од Керол и Крауч, до Жиру...
Точно нема морал кај што буши пара, посебно не кај шпанци и хиспанциЈасно, многу работи може да бидат, само шанса нема да пројдат муабетите дека не простувале, имале морал за парични прашања и други.
@Red John вчера ја сети работата што е
Прегледај го приврзокот 184493
бараат замена за Џон Тери, играч што ќе врши многу важна работа надвор од фудбалските терени.Јасно, многу работи може да бидат, само шанса нема да пројдат муабетите дека не простувале, имале морал за парични прашања и други.
@Red John вчера ја сети работата што е
Прегледај го приврзокот 184493
Основен критериум е да биде висок, спор и во поодминати години, добри критериуми си поставил Челзи за напаѓач
i da ne bara golema plata, zaboravi da napomenes, posto ce se rasipi hemijata i kohezijata megju igracite.Основен критериум е да биде висок, спор и во поодминати години, добри критериуми си поставил Челзи за напаѓач