Фудбалски/трансфер дискусии

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.730
Поени од реакции
22.881
Сепак Барса го земале ебачот на сестрата на Нејмар или братучед негов што го ебам што беше ај со среќа :icon_lol:
Не бе, Лукас Лима беше ебачот. Овој е само другар на Нејмар, не се знае дали и он ја ебе. :D

Член од
26 август 2008
Мислења
748
Поени од реакции
544
Имаш слушнато за 4-4-2 формација? Google it.
Знаеш кој е тренер на јунaјтед или не? Јас гo знам минимум 11 години. Oд тие години, не верувам 20 нaтпревaри да има пoчнaтo сo 2 нaпaѓaчa, ама кaкo и секoе твoе мислење "првo скoкни па кажи oп", нека ти е. Млад си, ќе се средиш кај и да е.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.898
Поени од реакции
67.549
Знаеш кој е тренер на јунaјтед или не? Јас гo знам минимум 11 години. Oд тие години, не верувам 20 нaтпревaри да има пoчнaтo сo 2 нaпaѓaчa, ама кaкo и секoе твoе мислење "првo скoкни па кажи oп", нека ти е. Млад си, ќе се средиш кај и да е.
Славчо бе, Кејн лани у многу наврати му играше полушпиц на Покетино, пред се што Јансен му е класичен сидраш. Ваљда ја влечеш паралелата со Лукаку.

Аман, 10-ка би го играл Мурињо или крило да може да го земе.

Ке ме враќаш назад, ако добро ме служи меморијата, Ето и Милито му беа стартери во финале од ЛШ.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Манчестер и Челзи на Леви не треба да му продадат ни смоки, не па играч.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Мене не би ме зачудило да направат Тотенхем и Манчестер некоја трампа на играчи со нечија доплата. Мурињо очигледно не го сака Марсијал, а во Тотенхем има едно 5-6 фудбалери кои одлично би му дошле на Манчестер.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.898
Поени од реакции
67.549
Нема теорија да ни го продадат Кејн, Еврејов пре би се обесил, отколку да ни продаде играч за пари.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Нема теорија да ни го продадат Кејн, Еврејов пре би се обесил, отколку да ни продаде играч за пари.
Ќе му се јави Џонс на Кејн, хеј Хари, кам ту Манчестер BAM BAM BAM и рандом песна од Оли Мурс во позадина, нема шанси да одбие.

Kajgana Shop

На врв Bottom