- Член од
- 14 април 2012
- Мислења
- 32.898
- Поени од реакции
- 67.549
Имаме пејс мерчант, нели? Таман ке балансира.Лукаку-Кејн напад
Коњ и магаре
Со интернет експлорер брзина ќе се движи нападот на Јунајтед
Имаме пејс мерчант, нели? Таман ке балансира.Лукаку-Кејн напад
Коњ и магаре
Со интернет експлорер брзина ќе се движи нападот на Јунајтед
Да те поправам, го заборај бритиш акцентЌе му се јави Џонс на Кејн, хеј Хари, кам ту Манчеста BAM BAM BAM и рандом песна од Оли Мурс во позадина, нема шанси да одбие.
Да ме фатш за главчоСлавчо бе, Кејн лани у многу наврати му играше полушпиц на Покетино, пред се што Јансен му е класичен сидраш. Ваљда ја влечеш паралелата со Лукаку.
Аман, 10-ка би го играл Мурињо или крило да може да го земе.
Ке ме враќаш назад, ако добро ме служи меморијата, Ето и Милито му беа стартери во финале од ЛШ.
Најстрашно е што уште има луѓе што сметаат (не зборам за форумов, општо) дека е уан хит вондер итн а три сезони веќе иде до 30 гола. И погоре гледам се смеат, не бил за 10ка а навистина има напреднато во ол раунд играта, лани и преклани се утепа праќање додавања во празно за соиграчите и оние додавања што прескокнуваат играч.Секако дека постои менаџер во ПЛ што би му рекол не на Кејн, ако се лажеме.
Со тоа што Кејн нема шанса да му го игра она што му го играа Ето и Пандев. Ибра и Адриано му беа последната сезона кога форсирал двајца напаѓачи во формација, зборувам двајца класични шпицови.
Мурињо со двајца напаѓачи во Интер играше 2 сезони. Првата со Ибра и Адриано, втората со Милито и Ето плус Пандев.
Стек Закерони.Со тоа што Кејн нема шанса да му го игра она што му го играа Ето и Пандев. Ибра и Адриано му беа последната сезона кога форсирал двајца напаѓачи во формација, зборувам двајца класични шпицови.
Мурињо не е обичен менаџер, Мурињо е the special oneОна кога фановите на Челзи мислат го разбираат повеќе специјалката од останате зошто бил на два пати по три години менаџер таму. xD
Секако дека постои менаџер во ПЛ што би му рекол не на Кејн, ако се лажеме.
Не напуштил туку пропуштил тренинг поради мала настинка.Just hours after publicly declaring he “would love” a move to Milan, “but they are sleeping,” Pierre-Emerick Aubameyang left Borussia Dortmund training.