Фудбалски/трансфер дискусии

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
11.206
Поени од реакции
10.565
Не сум фан на челзи ама ги разбирам
Премиер лига
Карабао куп
Фа куп
Европско натпреварување
Светско клубско

кога ќе видиш паметно работат, за секое натпреварување можат посебен тим да пријават
Можда е паметно можда не царе времето ќе покаже.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.905
Поени од реакции
12.574
NEW: Liverpool held talks with Man City for Alvarez. An agreement could not be found due to City’s insistence that any deal would include Diaz as well as a significant fee. Liverpool weren't against parting ways with Diaz but the deal had to work for them.

Штета што не ја направија трампата.
Исто и Гомез за Ентони Гордон беше блиску до реализација.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.905
Поени од реакции
12.574
@cholismo следува трампа Нуњез- Алварез :kuracc:

се заебавам

Член од
29 април 2015
Мислења
4.369
Поени од реакции
4.306
Море како би дал една 100ка за Алварез. Плус Ленгле гратис.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.808
Поени од реакции
20.523
Таман си е Алварез во Атлетико, брзо се вклопи во системот и отсега е омилен кај навивачите. Кај фудбалот ништо не се знае, поготово ова модерно време ама мислам дека има иднина тука за него.
В година најверојатно и Баена иди, ќе се испазарат бек и стопер и најверојатно оној Чави Гера младиот од Валенсија.
Во нападот се спомнува Нуњез ама мислам само дека е патка, се надевам дека е така оти послаб напаѓач нема во свет, Ленглет изгледа ќе биде откупен на крај на сезона, така се шушка цело време.

Член од
29 април 2015
Мислења
4.369
Поени од реакции
4.306
Таман си е Алварез во Атлетико, брзо се вклопи во системот и отсега е омилен кај навивачите. Кај фудбалот ништо не се знае, поготово ова модерно време ама мислам дека има иднина тука за него.
В година најверојатно и Баена иди, ќе се испазарат бек и стопер и најверојатно оној Чави Гера младиот од Валенсија.
Во нападот се спомнува Нуњез ама мислам само дека е патка, се надевам дека е така оти послаб напаѓач нема во свет, Ленглет изгледа ќе биде откупен на крај на сезона, така се шушка цело време.
Смејте ми се колку сакате, Њуњез е врв напаѓач. Колку само има осет за позиционирање, движење... промашените шанси му се на психолошка база.
У Шпанија би бил врв, сигурен сум.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.808
Поени од реакции
20.523
Ако Барселона земи некаков трофеј и да истуркаат до финале, ништо чудно Рафиња да земи, едноставно препороден играч е под Флик.
Има ненормални бројки на голови и статистики.
Салах сепак е број еден фаворит, ама овие другиве кандидати ќе имаат предност ако нивните клубови освојат ЛШ и првенство да речиме.
Винициус шо бара тука жити мајка, преслаба сезона има за негови стандарди.

Член од
1 јануари 2025
Мислења
204
Поени од реакции
679
Ne znam po koj kriterium e Rafinha pred Salah ama dobro, samo da e od Barselona ili Real pa i shuto i rogato neka bide. Salah so godini edno od najdobri krila vo svet, konstantno megju najdobri i vo zalez na kariera ja igra najdobrata sezona vo kariera i mesto da ja krunisaat taa konstantnost, oni na Rafinha ke dale, sto lani beshe pred izlez i pola navivaci sakaa da se otkacat od nego, igrac sto e tolku nekonstanten sto sledna sezona mozda i vo Girona da zavrsim. Ok. Posle ke plache Flo za super liga posto nejkele da gledaat vekje fudbal, pa nema da sakaat koga samo dva inbredni kluba se favoriziraat vo se.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.905
Поени од реакции
12.574
Смејте ми се колку сакате, Њуњез е врв напаѓач. Колку само има осет за позиционирање, движење... промашените шанси му се на психолошка база.
У Шпанија би бил врв, сигурен сум.
Нема во главата. Многу глуп играч.
Талент има, и во Шпанија мислам дека би имал подобри бројки
Автоматски споено мислење:

Ако Барселона земи некаков трофеј и да истуркаат до финале, ништо чудно Рафиња да земи, едноставно препороден играч е под Флик.
Има ненормални бројки на голови и статистики.
Салах сепак е број еден фаворит, ама овие другиве кандидати ќе имаат предност ако нивните клубови освојат ЛШ и првенство да речиме.
Винициус шо бара тука жити мајка, преслаба сезона има за негови стандарди.
Рафиња не е најдобар играч ни во Барселона, камоли во светот.
Глупа е наградата, треба да ја укинат. Ионака предност имаат напаѓачи и се е околу бројки, голови и асистенции.
Тимски спорт е фудбалот, тешко е да се одбери еден играч.

Член од
1 јануари 2025
Мислења
204
Поени од реакции
679
Рафиња не е најдобар играч ни во Барселона, камоли во светот.
Глупа е наградата, треба да ја укинат. Ионака предност имаат напаѓачи и се е околу бројки, голови и асистенции.
Тимски спорт е фудбалот, тешко е да се одбери еден играч.
Ne bi rekol, bas lani napravija dobar izbor so Rodri i nagradija edna od najpotceneti pozicii i eve sezonava bez Rodri sto se deshava so City. Istovo ke bide i so Salah koga ke si ide od kaj vas, se preku nego ide, srce na timot vi e. Ama dzabe e se, eve pak se vrakjame na Barca vs. Real.

Kajgana Shop

На врв Bottom