Фудбалски/трансфер дискусии

Член од
1 јануари 2025
Мислења
175
Поени од реакции
568
Флопчо, Мудрик, Педро блиску сте... :D
Демек Педро е лош играч?
Ајде за Санчу и Чернобилски Бекам сфаќам ама Педро е едн од најдобри наши играчи овуј сезону. Ја га рангирам и пред Нонита.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
11.143
Поени од реакции
10.503
Абе море Циркзе и Хојлунд имаат 4 гола заедно, сега ако го додам Диало ќе имаат 10, затоа не мешај баби и жаби.
Однак избаци го Циркзе од напаѓачи не игра напаѓач, зш вашите "крилни играчи" биле.
ПС како Флопчо нешто не се фалите.
Автоматски споено мислење:

Демек Педро е лош играч?
Ајде за Санчу и Чернобилски Бекам сфаќам ама Педро е едн од најдобри наши играчи овуј сезону. Ја га рангирам и пред Нонита.
Не ич не е ...
Да беше добар стартер ќе беше.

Кој ти е Нонита? :pos:

Член од
14 август 2022
Мислења
1.815
Поени од реакции
2.195
Однак избаци го Циркзе од напаѓачи не игра напаѓач, зш вашите "крилни играчи" биле.
Ако го избацам и него треба 0 голови да пишам. :tvg:

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
11.143
Поени од реакции
10.503
Ако го избацам и него треба 0 голови да пишам. :tvg:
Пиши ко да ке смени нешто, иначе како Флопчо гледам го снема најверојатно фортнајт му е приоритет. :gjavol:

Член од
17 јуни 2022
Мислења
149
Поени од реакции
495
Пиши ко да ке смени нешто, иначе како Флопчо гледам го снема најверојатно фортнајт му е приоритет. :gjavol:
Много си глупа особа за да може да ти се објасни нешто. Цел тим е во криза и ти се фаќаш за 1 играч, очекуваш од 25 милионски играч што е една полусезона во тимот да ги носи кога сите се во лоша форма, плус што не игра многу ама тоа е друга приказна. Исто гледам дека јадете гомна и по другите теми како има лоша статистика во 2025та а Палмер има само 1 асистенција повеќе од Санчо во истиот период, па да не заборавиме дека 95% од ваш фан клуб тука на форумот би си ја продале душата да го имате Палмер во тимот. :):):):)
И да има повеќе во фудбалот од Г/А статистика ама што да ти се објаснува на тебе кога пратиш фудбал од резултати.ком. Задоволни сме со Санчо, фала на прашањето. Спортски поздрав.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
11.143
Поени од реакции
10.503
Много си глупа особа за да може да ти се објасни нешто. Цел тим е во криза и ти се фаќаш за 1 играч, очекуваш од 25 милионски играч што е една полусезона во тимот да ги носи кога сите се во лоша форма, плус што не игра многу ама тоа е друга приказна. Исто гледам дека јадете гомна и по другите теми како има лоша статистика во 2025та а Палмер има само 1 асистенција повеќе од Санчо во истиот период, па да не заборавиме дека 95% од ваш фан клуб тука на форумот би си ја продале душата да го имате Палмер во тимот. :):):):)
И да има повеќе во фудбалот од Г/А статистика ама што да ти се објаснува на тебе кога пратиш фудбал од резултати.ком. Задоволни сме со Санчо, фала на прашањето. Спортски поздрав.
Ме боли таквото што цреп како тебе мисли, не планира глупи реферати да читам.
Губи се кој те речка. ;)

Член од
1 јануари 2025
Мислења
175
Поени од реакции
568

Не ич не е ...
Да беше добар стартер ќе беше.

Кој ти е Нонита? :pos:
Madueke.
Pedro e starter, ne znam sto bladash. Sezona pocna ss Madueke starter ama posto e sebican cigan bez mozak, sga igra svaku vtoru.
Pedro e bolji igrac, pomaga i defanzivno, predobar centarshut, igra i levo, iako e poslab tamo.
Barem izgledaj nekoju utakmicu pred da drobis gluposti, u Junajted da ga imate Pedru kako Kiki Ronaldo ke vi se chini.

Dzabe probues da objasnis, otkako propadnava kako zheton i se daviv u svoj blam od fudbalski klub, sga e prioritet teranje "banter" i kako ne poebale ss 25m za Sanchu dok se boriv za opstanak so 65m Mason Mount kako kapiten broda.

Член од
14 април 2012
Мислења
33.211
Поени од реакции
68.802
Палмер за Санчо е Марадона лично, не ти треба статистика, доволно е да гледаш што се случува на терен и кој какви потези прави. Затоа и никој не збори ништо и не постира за Палмер. Дечкото го има фудбалот во малиот прст. Патем, тоа што Палмер е во лош период, и има слична статистика со Санчо, не го прави по автоматизам другиот добар фудбалер. Патем, не ти го разбирам ова, не игра многу. Гугл вика дека во 38 утакмици има учество сезонава.

Санчо е преправљотка од фудбалер. Го носеа во Холандија 4 месеци психички да се врати ликот во сред сезона дур беше на 350к плата, за потоа да се посере на истиот клуб. Исти курац кај и да иде, игра нешто првите 2-3 месеци, потоа е алиби играч, ауто пилот. Ке сфатите и самите, само нека помине време.

Kajgana Shop

На врв Bottom