Карвахал, Хумелс, Одегард, Олмо, Вилијамс, Рајс, Рудигер па и овие вчера што почнаа со фудбал како Јамал, Вирц, Палмер.Чалканоглу, Довбјук, Мартинез голманот, Локман, Грималдо, Сака, Салиба, Валверде, Витиња, Џака и од овие бар 8 од 10 се залутани
со што заслужи Родриго да се најде на листава, ништо не изигра лани, еден гол на Сити што му даде во ЛШ.Толку е паднато нивото на фудбалери шо некои играчи се ставени колку да се пополни листата. Е сега тоа што се изоставени играчи како Родриго на пример а на негово место има играчи кои апсолутно со ништо не заслужиле да се најдат таму е друг муабет.
What ?Има доста млади играч во подем, уште една/две сезони да играат на врвно ниво списокот нема да изгледа смешен.
со што заслужи Родриго да се најде на листава, ништо не изигра лани, еден гол на Сити што му даде во ЛШ.
гледам дека сега има повеќе кандидати од претходно, нема веза, секако ќе земе играч кои освоил ЛШ или имал некој успех со репрезентација, наградава се дава врз основа на популарност.What ?
5 гола и 3 асистенции имаше во ЛШ.
Со се купови вкупно 17 голови и 9 асистенции лани
Исти бројки како Локман на пример
И тоа не е ударна игла како Винициус
Прајме муабет кога веќе се најдоа играчи како него можеа и Родриго и Гризман да бидат вметнати, иако и двата би завршиле далеку од топ 5 кандидати.
Ne mi e jasno mene, tockana zosto ti e stavena onde na sredina. Shubo si go fativ ritamo, i me presece.calhanoglu ne zasluzuva po mene prosecen igrac ne vikam deka ne e dobar nesto ali bratot nee e za nominacija definitvo dovbjuk fejk ratnik martinez kurcaloto e top golman zasluzuva lukman sho kur be dade 3 gola finale i sea ko najdobar nema sansi grimaldo onne season vonder saka aj ke reces ali pak golem kur ne e nekoe igraciste valverde e ratnik fudbalski ali ne mi e toa toa inace svaka cast mudonja e nema zbor dzaka meeh ne e za tuka. Karvahal zasluzuva sezonava zgazii humels isto zasluzi na tie godini zver edegard prosek mada e dosta pameten igrac mada ne zasluzuva vilijams one season vonder po mene rajs ajt tk tk ne e nekoj kurac ali ima iq dobro ko edegaard rudiger mrsno tezgere crno diftar ne viden nezasluzuva po mene jamal virc i palmer decava se mladi za ova sranjee da se nominuvani
ovie sho se posle tockata se bolje igraci po mene zatoa brat inace izvini sho te presekovNe mi e jasno mene, tockana zosto ti e stavena onde na sredina. Shubo si go fativ ritamo, i me presece.