Фудбалски/трансфер дискусии

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Чалканоглу, Довбјук, Мартинез голманот, Локман, Грималдо, Сака, Салиба, Валверде, Витиња, Џака и од овие бар 8 од 10 се залутани
Карвахал, Хумелс, Одегард, Олмо, Вилијамс, Рајс, Рудигер па и овие вчера што почнаа со фудбал како Јамал, Вирц, Палмер.

Колку поише го читам списоков толку посмешен ми испаѓа.
Фудбалов иде у правец на кошарката каде моментално играчи као Дончиќ, Јокиќ, Ембид и компанија што даваат по 90 коша се сметаат за најдобри играчи икада.

Член од
13 јули 2024
Мислења
475
Поени од реакции
761
calhanoglu ne zasluzuva po mene prosecen igrac ne vikam deka ne e dobar nesto ali bratot nee e za nominacija definitvo dovbjuk fejk ratnik martinez kurcaloto e top golman zasluzuva lukman sho kur be dade 3 gola finale i sea ko najdobar nema sansi grimaldo onne season vonder saka aj ke reces ali pak golem kur ne e nekoe igraciste valverde e ratnik fudbalski ali ne mi e toa toa inace svaka cast mudonja e nema zbor dzaka meeh ne e za tuka. Karvahal zasluzuva sezonava zgazii humels isto zasluzi na tie godini zver edegard prosek mada e dosta pameten igrac mada ne zasluzuva vilijams one season vonder po mene rajs ajt tk tk ne e nekoj kurac ali ima iq dobro ko edegaard rudiger mrsno tezgere crno diftar ne viden nezasluzuva po mene jamal virc i palmer decava se mladi za ova sranjee da se nominuvani

Член од
5 март 2018
Мислења
16.287
Поени од реакции
18.471
Толку е паднато нивото на фудбалери шо некои играчи се ставени колку да се пополни листата. Е сега тоа што се изоставени играчи како Родриго на пример а на негово место има играчи кои апсолутно со ништо не заслужиле да се најдат таму е друг муабет.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.360
Поени од реакции
12.773
Има доста млади играч во подем, уште една/две сезони да играат на врвно ниво списокот нема да изгледа смешен.

Толку е паднато нивото на фудбалери шо некои играчи се ставени колку да се пополни листата. Е сега тоа што се изоставени играчи како Родриго на пример а на негово место има играчи кои апсолутно со ништо не заслужиле да се најдат таму е друг муабет.
со што заслужи Родриго да се најде на листава, ништо не изигра лани, еден гол на Сити што му даде во ЛШ.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.287
Поени од реакции
18.471
Има доста млади играч во подем, уште една/две сезони да играат на врвно ниво списокот нема да изгледа смешен.

со што заслужи Родриго да се најде на листава, ништо не изигра лани, еден гол на Сити што му даде во ЛШ.
What ?
5 гола и 3 асистенции имаше во ЛШ.
Со се купови вкупно 17 голови и 9 асистенции лани
Исти бројки како Локман на пример

И тоа не е ударна игла како Винициус

Прајме муабет кога веќе се најдоа играчи како него можеа и Родриго и Гризман да бидат вметнати, иако и двата би завршиле далеку од топ 5 кандидати.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.360
Поени од реакции
12.773
What ?
5 гола и 3 асистенции имаше во ЛШ.
Со се купови вкупно 17 голови и 9 асистенции лани
Исти бројки како Локман на пример

И тоа не е ударна игла како Винициус

Прајме муабет кога веќе се најдоа играчи како него можеа и Родриго и Гризман да бидат вметнати, иако и двата би завршиле далеку од топ 5 кандидати.
гледам дека сега има повеќе кандидати од претходно, нема веза, секако ќе земе играч кои освоил ЛШ или имал некој успех со репрезентација, наградава се дава врз основа на популарност.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.287
Поени од реакции
18.471
Овој уште постои бе ? Треба да е среќен и во Косовска лига ако го побараат

Член од
5 август 2007
Мислења
3.586
Поени од реакции
2.608
calhanoglu ne zasluzuva po mene prosecen igrac ne vikam deka ne e dobar nesto ali bratot nee e za nominacija definitvo dovbjuk fejk ratnik martinez kurcaloto e top golman zasluzuva lukman sho kur be dade 3 gola finale i sea ko najdobar nema sansi grimaldo onne season vonder saka aj ke reces ali pak golem kur ne e nekoe igraciste valverde e ratnik fudbalski ali ne mi e toa toa inace svaka cast mudonja e nema zbor dzaka meeh ne e za tuka. Karvahal zasluzuva sezonava zgazii humels isto zasluzi na tie godini zver edegard prosek mada e dosta pameten igrac mada ne zasluzuva vilijams one season vonder po mene rajs ajt tk tk ne e nekoj kurac ali ima iq dobro ko edegaard rudiger mrsno tezgere crno diftar ne viden nezasluzuva po mene jamal virc i palmer decava se mladi za ova sranjee da se nominuvani
Ne mi e jasno mene, tockana zosto ti e stavena onde na sredina. Shubo si go fativ ritamo, i me presece.

Kajgana Shop

На врв Bottom