Јунајтед уште Мартинез да се повреди, а тоа ќе се случи наскоро па пак ќе игра со Еванс и Меглаер у одбрана, и ако купија 10 штопера летово.
Уште 10 до 15 трансфера и спремни се за конференциска.
Немора мене да ми се љутиш обрати се кај Јенкито.Јунајтед уште Мартинез да се повреди, а тоа ќе се случи наскоро па пак ќе игра со Еванс и Меглаер у одбрана, и ако купија 10 штопера летово.
Јунајтед треба најмалце да збори за трансфер политиката на Челзи, убедливо два најлошо водени клуба во ПЛ.Немора мене да ми се љутиш обрати се кај Јенкито.
Ќе се опраите некад како ви беше изреката да верувате во проектот.
Ако 500 играчи ако неможете да се оправите распуштете ја баграта од клуб.
И Еванс и Слабхед се подобри од се што имате бекови.Јунајтед треба најмалце да збори за трансфер политиката на Челзи, убедливо два најлошо водени клуба во ПЛ.
Јоро и Де Лихт нема ни 5 утакмици да изиграат заедно, пак Еванс и Мегваер ќе ви бидат костурот во одбраната.
Пошо иначе кога една екипа нема да успее да донесе одреден играч на позиција каде што им е потребен, не смее да бара алтернативи.Ја хајпна цела фан база со Нико Вилијамс и доколку не успее да го донесе ќе следи разочарување и незадоволство кај навивачите, па мора да се понуди алтернатива.