Мене сеа ме интересираат очекувањата на фановите на Манчестер, 5 години уназад трубат за десно крило, еве врвно десно крило. Дали моментално се фаворити за титула(дека нели само десното крило беше проблем), или Сити повторно ќе бидат фаворити?
Мене сеа ме интересираат очекувањата на фановите на Манчестер, 5 години уназад трубат за десно крило, еве врвно десно крило. Дали моментално се фаворити за титула(дека нели само десното крило беше проблем), или Сити повторно ќе бидат фаворити?
Зависи како ќе заврши трансфер летото до крај. Ако купат уште централен бек и уште еден во среден ред за ротација, а Сити не го купи Грилиш или Кејн, тогаш се фаворити.
Не. Затоа што фалат уште неколку позиции да се комплетира стартната 11, а да не зборувам за клупа.
Не знам кој рекол дека на Јунајтед му фали само десно крило за да бидат фаворити за титула?!
Каква папуча држи дечково од што е ружна на ни на Битпазар не можеш да ја најдеш. Со пижамава и капутов е како пензионер во касна фаза на деменција избеган од старечки дом и рандом сликан на улица за да го пријават за исчезнат.
Со пазарење на Санчо + квалитетен штопер + чување на Погба очекувам далеку поконкурентни да се на сите фронтови и трка за титула барем до последни неколку кола (а не -12 уште у февруари). Тука би додал и некое трофејче.
Има некои дупки/прашалници во тимот (меѓу кои и прашалник е тренерот дали е кадарен), но има тим за посериозна конкуренција. Во Септември може поконкретно да се збори на темава, сепак овде има уште променливи во равенката.
Лани Дортмунд бараа 109м фунти вкупно со се бонуси (100 + 9м фунти мислам беше), годинава е 73 + 5м во бонуси. Е сеа Романо вика дека има 5м во бонуси, други викаат дека се само 73м фунти. Разлика од 31-36м фунти, што не е за потценување. Ќе биде потег за поздрав, ако правилно се потроши заштеденото.
Ne znam kaj vide od 95m da se 62. I so bonusot za City. Na kraj bi cekal sto ke kaze Dortmund mislam pri vakov golem transfer redno e da objavat podetalno so ogled sto ima izdadeni akcii i ova e bitna informacija.
Педерче... Сите (само јас) од темата за француското првенство го бодреа кога му беше најтешко( прво фаќање женска-раскинување, учење да возе точак со помошни тркалца) и сега слободен сака да оде кај стариот педер Перез....
ПС
Што кур ќе траже кај пензионерите у Реал.Плус и Зидан го нема. Нејмар ќе го нема. Свашта.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.