Sancho za siromasni. Sala na strana. Ne znam so koj pamet bara 15m EUR godisno ili pokje. Hasan moze za drugi raboti da se kritizira ama totalno e vo pravo so plative da stavi granica.
Нема да му ја дадат платата што ја сака во висина како што и Алаба сакаше и ќе си замине летово според мене.
Ман.Јун. најконкретни засега за Коман.
Прашај го Донев, ќе ти кажи дека е Роналдо и Меси во едно.Ne sum bas ubeden od Hudson-Odoi i ne znam Baern togs sto vide vo nego.
Според мене, веројатноста да има било какви разговори за Коман од страна на Јунајтед е приближна на нула. Имаат многу поприоритетни позиции за пополнување. Оваа шпекулација ми е на исто ниво на онаа кога пред некоја недела излезе дека ќе испратат понуда од 50-60 милиони за некој лев бек од Спортинг (голем потенцијал, ама нонсенс е да носат лев бек кога сите знаеме кои им се приоритетите за престојниот прелазен).
Нема да му ја дадат платата што ја сака во висина како што и Алаба сакаше и ќе си замине летово според мене.
Ман.Јун. најконкретни засега за Коман.
Како тоа Коман е Санчо за сиромашни?Sancho za siromasni. Sala na strana. Ne znam so koj pamet bara 15m EUR godisno ili pokje. Hasan moze za drugi raboti da se kritizira ama totalno e vo pravo so plative da stavi granica.
Хахахаха, да.Како тоа Коман е Санчо за сиромашни?
Какви ти се овие глупости??? Или сакаше да кажеш идолот на Санчо?
Пет пати поуспешна кариера има до сега и е подобар фудбалер.
трансфермаркт вели:Како тоа Коман е Санчо за сиромашни?
Какви ти се овие глупости??? Или сакаше да кажеш идолот на Санчо?
Пет пати поуспешна кариера има до сега и е подобар фудбалер.
Може и ќе биде продаден ако забега со барањата за плата, но тоа не го менува фактот дека за Санчо Панса е бог и батина.
трансфермаркт вели:
100кк Санчо
65кк Коман
Гвардиола го пофали Мареска пред некој ден и оп ете ПармаШтом Алегри оди во Јуве, онда мислам Реал не би се заебале со Конте.
Штета што испадна така ситуацијата, не ни знам што се дешава во клубот, ама не гледам зошто не го оставија, според мене најбољи избор ќе им беше.
Се надевам нема втора пензија на АВБ да гледаме и ќе заврши во Лацио или Лил или што ти знам кој и да бара тренер.
Од тренерскиве новости ок ќе биде и Мареска во Парма, може догодина повеќе време ќе имам да ги следам, ќе биде зезната Серија Б.
Покетино е short term решение за Тотенхем ако заврши таму, а и ПСЖ нема ептен ќар да направат ако мењаат тренери после пола сезона....
Извор ?Romelu Lukaku is 'the most likely' player to be sold by Inter Milan this summer.
![]()
ВрутокИзвор ?
Мејл е ова, и избришав дека Челзи е дестинацијатаИзвор ?