Фудбалски/трансфер дискусии

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.874
Поени од реакции
7.111
Тешко нас без Бертранд :D

[Angelo Mangiante] Negotiations between Arsenal and Roma for Granit Xhaka are in progress and there is optimism between the parties. A fee of around 25m is mentioned but Roma will look to get him for less.

[Mohamed Bouhafsi, RMC] Leonardo in talks with Achraf Hakimi, main target for PSG.

[Mohamed Bouhafsi] Discussions between Conte’s environment and Real Madrid has began

[Javi Miguel] Joan Laporta wants to talk to Pep Guardiola after the Champions League Final, possibly on Sunday, to convince him to join Barça.

Последно уредено:

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.408
Поени од реакции
26.401

Нема да му ја дадат платата што ја сака во висина како што и Алаба сакаше и ќе си замине летово според мене.
Ман.Јун. најконкретни засега за Коман.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.647
Поени од реакции
22.377

Нема да му ја дадат платата што ја сака во висина како што и Алаба сакаше и ќе си замине летово според мене.
Sancho za siromasni. Sala na strana. Ne znam so koj pamet bara 15m EUR godisno ili pokje. Hasan moze za drugi raboti da se kritizira ama totalno e vo pravo so plative da stavi granica.

Член од
3 февруари 2019
Мислења
2.483
Поени од реакции
4.135
Ne sum bas ubeden od Hudson-Odoi i ne znam Baern togs sto vide vo nego.
Прашај го Донев, ќе ти кажи дека е Роналдо и Меси во едно.
Автоматски споено мислење:

Според мене, веројатноста да има било какви разговори за Коман од страна на Јунајтед е приближна на нула. Имаат многу поприоритетни позиции за пополнување. Оваа шпекулација ми е на исто ниво на онаа кога пред некоја недела излезе дека ќе испратат понуда од 50-60 милиони за некој лев бек од Спортинг (голем потенцијал, ама нонсенс е да носат лев бек кога сите знаеме кои им се приоритетите за престојниот прелазен).

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.678
Поени од реакции
14.560
Sancho za siromasni. Sala na strana. Ne znam so koj pamet bara 15m EUR godisno ili pokje. Hasan moze za drugi raboti da se kritizira ama totalno e vo pravo so plative da stavi granica.
Како тоа Коман е Санчо за сиромашни?
Какви ти се овие глупости??? Или сакаше да кажеш идолот на Санчо?

Пет пати поуспешна кариера има до сега и е подобар фудбалер.

Може и ќе биде продаден ако забега со барањата за плата, но тоа не го менува фактот дека за Санчо Панса е бог и батина.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.647
Поени од реакции
22.377

Хахахаха, да.

Gesendet von meinem KB2003 mit Tapatalk

Член од
16 април 2014
Мислења
7.393
Поени од реакции
11.870

Може и ќе биде продаден ако забега со барањата за плата, но тоа не го менува фактот дека за Санчо Панса е бог и батина.
трансфермаркт вели:
100кк Санчо
65кк Коман

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Штом Алегри оди во Јуве, онда мислам Реал не би се заебале со Конте.

Штета што испадна така ситуацијата, не ни знам што се дешава во клубот, ама не гледам зошто не го оставија, според мене најбољи избор ќе им беше.

Се надевам нема втора пензија на АВБ да гледаме и ќе заврши во Лацио или Лил или што ти знам кој и да бара тренер.

Од тренерскиве новости ок ќе биде и Мареска во Парма, може догодина повеќе време ќе имам да ги следам, ќе биде зезната Серија Б.

Покетино е short term решение за Тотенхем ако заврши таму, а и ПСЖ нема ептен ќар да направат ако мењаат тренери после пола сезона....

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.812
Поени од реакции
17.751
Штом Алегри оди во Јуве, онда мислам Реал не би се заебале со Конте.

Штета што испадна така ситуацијата, не ни знам што се дешава во клубот, ама не гледам зошто не го оставија, според мене најбољи избор ќе им беше.

Се надевам нема втора пензија на АВБ да гледаме и ќе заврши во Лацио или Лил или што ти знам кој и да бара тренер.

Од тренерскиве новости ок ќе биде и Мареска во Парма, може догодина повеќе време ќе имам да ги следам, ќе биде зезната Серија Б.

Покетино е short term решение за Тотенхем ако заврши таму, а и ПСЖ нема ептен ќар да направат ако мењаат тренери после пола сезона....
Гвардиола го пофали Мареска пред некој ден и оп ете Парма :icon_lol:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Мејл е ова, и избришав дека Челзи е дестинацијата :D
Ама и без некој директно да го каже, земајќи ги во предвид сите информации од изминативе месеци логично ми е да има таков исход. Не гледам иначе како ќе ги соберат тие 80 милиони кои беа наведени уште при првите информации за несогласувањата со Конте.

Kajgana Shop

На врв Bottom