Фудбалски трансфери - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување

Де Зерби нов тренер на Шахтјор
Па добар е за таму! Шахтјор ионака има тенка конкуренција, може да си вежба офанзивни тактики! Е сега ако му падне Интер во ЛШ, друга приказна :D

Ne sum bas ubeden od Hudson-Odoi i ne znam Baern togs sto vide vo nego.

Inter Milan's financial situation means Achraf Hakimi's future at the club is in doubt. PSG are interested and are following his situation closely as they want to improve their full-back area.

(Source: RMC Sport)

На пола од интерашиве им беше јасна тактиката на Перикле. Изнакупи искусни играчи кои имаат уште сезона-две на некое ниво, освои титула и кидавела. Нема со Коларов и Видал да ја брани ваљда!

На пола од интерашиве им беше јасна тактиката на Перикле. Изнакупи искусни играчи кои имаат уште сезона-две на некое ниво, освои титула и кидавела. Нема со Коларов и Видал да ја брани ваљда!
Тешко дека на пола им беше јасна, им го пишувавме ова кога ги земаа пензионериве, сите скокаа, не знам ни еден дали рече, да тоа е планот.

Тешко дека на пола им беше јасна, им го пишувавме ова кога ги земаа пензионериве, сите скокаа, не знам ни еден дали рече, да тоа е планот.
Тоа што никој не признал не значи дека и не знаеле ;) Инаку не за џабе навивач на италијански се вика тифосо:D

Конте секако ти е тренер за краткорочен успех, со карактер ко неговиот неможеш да планираш на долг рок. Насобра во Интер куп дедовци кој во секој момент може да станат повеќе зијан отколку ќар. За нивна среќа Марота досега се покажа како способно човече па веројатно ќе ги истовари некаде пензионерите инаку за повеќето клубови би претставувало огромен проблем.

Конте секако ти е тренер за краткорочен успех, со карактер ко неговиот неможеш да планираш на долг рок. Насобра во Интер куп дедовци кој во секој момент може да станат повеќе зијан отколку ќар. За нивна среќа Марота досега се покажа како способно човече па веројатно ќе ги истовари некаде пензионерите инаку за повеќето клубови би претставувало огромен проблем.
Interesnoto e sto i Marota ke bega najverojatno

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom