- Член од
- 29 април 2015
- Мислења
- 4.325
- Поени од реакции
- 4.240
Продаден играч у последен ден од преодниот рок. Екипата има право да купи играч уште месец дена од ЛаЛига.На што се должи правилово?
Продаден играч у последен ден од преодниот рок. Екипата има право да купи играч уште месец дена од ЛаЛига.На што се должи правилово?
и ко шо знам несмее да игра у лига шампиониПродаден играч у последен ден од преодниот рок. Екипата има право да купи играч уште месец дена од ЛаЛига.
Со здравје да си ги трошите.Од рубриката небитни факти, или работи за кои сите ги здоболе курот, Интер ќе земе околу 5м од трансферов. We are so rich
Ако продолжи корона кризата уште многу клубој ќе пропаднат како Валенсија...Шалке е на повидум, еве и Барселона не стоела добро финансиски...ќе почнат сите да крпат со млади фудбалери како што тргналоСе на се околу 20 милиони ќе фати трансферот, нот бед
Валенсија се испродаде а не купи ништо, штета за еден таков клуб да падни долу.
Кај Валенсија од претходно е овој проблем, короната ги дотолчи изгледа.Ако продолжи корона кризата уште многу клубој ќе пропаднат како Валенсија...Шалке е на повидум, еве и Барселона не стоела добро финансиски...ќе почнат сите да крпат со млади фудбалери како што тргнало
Каков играч. Своевремено најскап играч у историја на клубот. Се понашавме како да го купивме Гути.Од рубриката небитни факти, или работи за кои сите ги здоболе курот, Интер ќе земе околу 5м од трансферов. We are so rich
Требало платите на играчите на Барселона да се намалат за околу 190 милиони. Тоа е некаде по 30%, што и не е којзнае колку намалување... Меси место 50 ќе земе 35Ако продолжи корона кризата уште многу клубој ќе пропаднат како Валенсија...Шалке е на повидум, еве и Барселона не стоела добро финансиски...ќе почнат сите да крпат со млади фудбалери како што тргнало
Како бе 30% и не е којзнае колку намалување?Требало платите на играчите на Барселона да се намалат за околу 190 милиони. Тоа е некаде по 30%, што и не е којзнае колку намалување... Меси место 50 ќе земе 35ако не, ништо чудно на лето Кутињо и Гризман да ги шутнат и Меси ако си оди 50 милиони и таман.
Озбилно ја спореди твојата плата со овие милионеривеКако бе 30% и не е којзнае колку намалување?
Мене ми скратија плата три месеци по 30%, добро знам што значат тие 30%.
И не гледај само Меси кој би загубил 15 милиони (што се бе 15 милиони) замисли тој шо зима 3 милиони кога ќе му скратат скоро 1 милион...
А озбилно мислиш дека туку така ќе прифатат толкаво кратење, дури и по 100 милиони да зимаат?Озбилно ја спореди твојата плата со овие милионеривесветска криза е, логично е да им се намалат платите, ништо чудно.
Мислам дека дебело си ја утнал компарацијата.Како бе 30% и не е којзнае колку намалување?
Мене ми скратија плата три месеци по 30%, добро знам што значат тие 30%.
И не гледај само Меси кој би загубил 15 милиони (што се бе 15 милиони) замисли тој шо зима 3 милиони кога ќе му скратат скоро 1 милион...