Фудбалски/трансфер дискусии

Член од
11 јули 2011
Мислења
1.726
Поени од реакции
1.997
На колку луѓе ви има комплекси створено Барселона... Не ми се верува дури... Резултатот против Баерн им беше разочарувачки, меѓутоа беше против Баерн а не против Беневенто, истото му се случи и на Бразил против Германија... Резултатски пад се очекуваше кај Барса, се сменија многу играчи, Чави и Иниеста остареа и си отидоа а играта беше базирана на нив, лоша трансфер политика плус промена на генерации...

Истите тие комплекси ги имав јас до пред некоја година кон Јувентус... Судии, местени натпревари и т.н. Одвај чекав нешто лошо да им тргне или кога ќе испадне ЛШ се радував и се тешев со тоа дека таму не ги бива, се додека не сфатив кога ќе видиш реално од организацијата на клуб, до буџет и сеопшто земено во Италија се по две класи над сите, значи проблемот е во клубот за кој јас навивам ...

И за крај, оваа тема е само Фудбалски трансфер дискусии не знам од кај толку омраза овде меѓу одредени членови... Во ред е да има различни мислења, ама толку прекупување, вреѓање и слично нема потреба.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.587
Поени од реакции
13.954
Не сфаќам како требаше да го продадат? Лајв фид да има од преговорите? Дека имаат дно постапки, си имаат ама не знам како треба да изгледа продажба на играч.
Исто и јас, што требаше, да го прашаат дали сака да замине или пак да го чекаат сам да побара да замине. Уствари после тоа што се случи треба да си среќен на клоци да не те исфрлат. Стварно е еден од најдобрите напаѓачи во клубот евер, но се си има граница, не значи тоа дека треба до 50 години да седиш во клубот само затоа што пред 30 си направил име во него. А и ќе му организираа опроштај секако, а еве после коронава и проштална утакмица со публика ќе има. Бар во тој дел, Барса на најдобар начин ги испраќа легендите, Чави и Иниеста добија секакви почести. Во реал на пример ги шутнаа Раул и Икер ко кучиња па пак ништо никој не зуцна. Во Јунајтед Ферги племе им ебеше, не легенди да се или ѕвезди, шо сакаат, Кин, Бекам и ќотек доби, така и треба.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.241
Поени од реакции
13.169
На колку луѓе ви има комплекси створено Барселона... Не ми се верува дури... Резултатот против Баерн им беше разочарувачки, меѓутоа беше против Баерн а не против Беневенто, истото му се случи и на Бразил против Германија... Резултатски пад се очекуваше кај Барса, се сменија многу играчи, Чави и Иниеста остареа и си отидоа а играта беше базирана на нив, лоша трансфер политика плус промена на генерации...

Истите тие комплекси ги имав јас до пред некоја година кон Јувентус... Судии, местени натпревари и т.н. Одвај чекав нешто лошо да им тргне или кога ќе испадне ЛШ се радував и се тешев со тоа дека таму не ги бива, се додека не сфатив кога ќе видиш реално од организацијата на клуб, до буџет и сеопшто земено во Италија се по две класи над сите, значи проблемот е во клубот за кој јас навивам ...

И за крај, оваа тема е само Фудбалски трансфер дискусии не знам од кај толку омраза овде меѓу одредени членови... Во ред е да има различни мислења, ама толку прекупување, вреѓање и слично нема потреба.
Откако опинокот битолски го вратија со 100-тиот нов јузер,сакале модераторите признале или не,комплет цел форум кај што е он активен е полн со омраза,вреѓање и идиотски хумор.

Зошто го вратија само они си знаат.

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Член од
16 август 2019
Мислења
88
Поени од реакции
171
Исто и јас, што требаше, да го прашаат дали сака да замине или пак да го чекаат сам да побара да замине. Уствари после тоа што се случи треба да си среќен на клоци да не те исфрлат. Стварно е еден од најдобрите напаѓачи во клубот евер, но се си има граница, не значи тоа дека треба до 50 години да седиш во клубот само затоа што пред 30 си направил име во него. А и ќе му организираа опроштај секако, а еве после коронава и проштална утакмица со публика ќе има. Бар во тој дел, Барса на најдобар начин ги испраќа легендите, Чави и Иниеста добија секакви почести. Во реал на пример ги шутнаа Раул и Икер ко кучиња па пак ништо никој не зуцна. Во Јунајтед Ферги племе им ебеше, не легенди да се или ѕвезди, шо сакаат, Кин, Бекам и ќотек доби, така и треба.
Чави и Иниеста се знаеше дека ќе одат пред крајот на сезоната, и имаше можност да се испратат. Раул и Касиљас во текот на летото одлучија да одат, и сепак за Раул имаше подоцна почесен натпревар со испраќања, со почести, со све. Касиљас сам сакаше да оди без никакви церемонии, одби испраќање од клубот, подоцна изјави дека згрешил што отишол така. Двајцата се вратија во клубот штом ги завршија играчките кариери, направи клубот тоа што можеше со нив. За Суарез се согласувам.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Пак ќе кажам, многу лично ги сфаќате некои работи како клубот да е лично ваш.

Што ако пишал некој ѓупски клуб, катастрофа потези, плачковци, ментална управа? Значи дека лично вас ве смета за нешто подло, долно или? Генерализација е. На крајот од краиштата, кучињата лаат, караванот си поминува. Петнаесет години е форумов, истиве термини да ги срчам се кладам дека ќе ги најдам и за Реал, Манчестер, Ливерпул, Челзи со Мурињо итн. Вака прво што ми текнува е blanco кога постираше цело време Сраљерн за Баерн времињата кога се паѓаа во ЛШ со Реал па никој од нив не се запали. Не бидете снегулки.

Исто така морам да потсетам дека има опција за игнорирање, пробајте, супер е.

Џ

Џонтра Волта

Гостин

Величење на Барселона и Јувентус како појави во фудбалот, све тоа срочено во еден пост, од фан на Рома со ник и аватар Тоти. Па јас нешто појезиво, погадно, поодвратно и потерањенаповраќање неам видено одамна, можеби и никогаш... а се гледам у огледало секој ден по неколку пати.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.773
Поени од реакции
17.691
Уште овој во фан клубот ви објавува по милион англиски вести и твитови дневно? Дефинитнивно меѓу најдосадните членови на форумов е. Под итно набркајте го некако.
Да ми се качиш ти мене на овој :vozbud:

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Мене ми е фасцинатен момент, од аспект на антрополошко и социолошко истражување, му кажуваше некому дека клубот за кој што навива ти сметаш дека е цигански, тој почнува да ти псуе мајката. Јас не знам кое ниво на ретардација е тоа, навистина е вредно да се размисли.

Значи правиме муабет за ентитет, спортски клуб, кој нема допирна врска со неговиот живот, во кои што има играчи кои никогаш не случнале за државата од која што потекнува, играчи што на пример ако дотичниот лик се разболи и треба да се соберат пари за тој да добие третман нема пола цент да донираат. Е ако му напишеш дека тој клуб е цигански почнува да ти псуе мајката.

Ти 100% ја имаш мајкати накапано како ја тресе некој со дрес од Барса па затоа имаш набиено ваков комплекс спрема нив. Нема друго објаснување :toe:

Страшна работа.

Се помислив да му вратам нешто, ама потоа сфатив дека се работи за многу пониска форма на постоење, и не вреди да се расправаш со такви.

Член од
7 септември 2010
Мислења
1.178
Поени од реакции
1.278
Мене ми е фасцинатен момент, од аспект на антрополошко и социолошко истражување, му кажуваше некому дека клубот за кој што навива ти сметаш дека е цигански, тој почнува да ти псуе мајката. Јас не знам кое ниво на ретардација е тоа, навистина е вредно да се размисли.

Значи правиме муабет за ентитет, спортски клуб, кој нема допирна врска со неговиот живот, во кои што има играчи кои никогаш не случнале за државата од која што потекнува, играчи што на пример ако дотичниот лик се разболи и треба да се соберат пари за тој да добие третман нема пола цент да донираат. Е ако му напишеш дека тој клуб е цигански почнува да ти псуе мајката.

Страшна работа.

Се помислив да му вратам нешто, ама потоа сфатив дека се работи за многу пониска форма на постоење, и не вреди да се расправаш со такви.
Sve da ti ebam..... sve sto mrda doma da ti go ebam. Barem kako poniska forma na postoenje mozam da te iznapcujam, a ti kur ke mi pusis i ke cutis ko picka zosto vakvo vozviseno bitie ko tebe ne se rasprava so vakvi kako mene....Dusata da ti ja naebam slepec eden skapan.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Sve da ti ebam..... sve sto mrda doma da ti go ebam. Barem kako poniska forma na postoenje mozam da te iznapcujam, a ti kur ke mi pusis i ke cutis ko picka zosto vakvo vozviseno bitie ko tebe ne se rasprava so vakvi kako mene....Dusata da ti ja naebam slepec eden skapan.
Многу пониска форма на постоење, quod erat demonstrandum .
Автоматски споено мислење:

На колку луѓе ви има комплекси створено Барселона... Не ми се верува дури...
Вистина, за комплекси се работи, не за циганерија.

Го гледам ова второто видео и мислам дека овај обид за клуб треба да биде забранет, и да им се земат сите титули. Која мизерија, неверојатно. Штета само што човечкиот пропелер по име Нејмар си замина, многу недостига, баш го креваше нивото на циганерија во клубот.

Колку треба да бидеш Алба за да бараш пенал после оној срам?

Последно уредено:
Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Треба излгледа модераторите да почнат малце построго, многу лични препукувања има во последно време.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.676
Поени од реакции
14.559
Треба излгледа модераторите да почнат малце построго, многу лични препукувања има во последно време.
Затоа - ќе си фатиш играч како Пепе и цело време ќе му ебаваш сто мајки, во 1000 поста.

M

Mayavin

Гостин
Скриј се ти во некоја дупка и пишувај романи колку сакаш во наредниве 10 години дур да помине срамот од 8 примени гола, ама не се брукај јавно да настапуваш на форуми. Брука сте невидена, како клубот, така и фановите и сте последни кои имате право на збор. Поминаа времињата кога ве вадеа судиите, во наредни 50 години ќе јадете генг бенг од кој стигне, така што ако сакаш да не се пореметиш од нервози на млади години смени си клуб под итно.
Чим не помислив после Роналдињо кога си замина да сменам клуб, нема никад.
Ако твојот клуб ако прими 8 гола слободно смени си го клубот и скри се во дупка, јас нема. Најдобриот тим моментално му покажа на Барса кај му е местото, ако сакаш да се ситиш слободно кур ме заболе, ама никој од форумов неам видено да ги праи цитрони секој втор пост и во фан клуб и во темава за 8-те голови, не пак ко дечконо што навива за Манчестер што пробува да провоцира на секој втор пост кај што стигне.

Со години ја пратам темава и вакво ништо неам видено да се случува. На се ми личи ова освен на дискусија. Незнам како никој од фан клуб Реал не се нафати да ми сере толку а вечни ривали сме и пак не се понашале ниту они ко неандарталци ниту ние на темава , ниту пак во фан клуб сме бричеле кур. Да не зборам за чолисимо како најупорниот лик на форумов што може да постои не го дудлала толку. И да се дудла од било која страна си има тема за тоа и чисто ривалски е, имало шеги на сметка на Барса и на Реал и пак сме се поштувале во Ла Лига темата. Ипак горе долу слична си е Серија А темата, ја овие Интерашиве и Јувенташиве ги неам видено тука на оваа тема така да си јадат гомна меѓусебно и секој втор пост да им е провокација.

@Ilumious Иначе се слагам со се што имаш пишано, ама реално гледано пред него немаше некоја ваква ретарда, посебно да ствара препукувања Барса - Јунајтед релација. Ниту пак сум видел фан на Барса да ви се сити колку ви е паднат клубот после Ферги, ниту пак моментално дека неможете стариот победнички пат да си го најдете.Пак ке кажам форумов и пред него си ја ругаше Барса мене не ми сметаше, колку шеги се испукале па никому и ништо ама типов ова што го прави со месеци и не престанува е малку претеризам. За мене ликот е чист трол акаунт кој што е наменет за да провоцира и да јаде гомна цело време копирајќи го хуморов на админиве за да не биде баниран.

Kajgana Shop

На врв Bottom