- Член од
- 5 март 2018
- Мислења
- 17.097
- Поени од реакции
- 19.495
ИскренКаков професионалец.
![Лолз :icon_lol: :icon_lol:](/styles/default/xenforo/emot/icon_lol.gif)
ИскренКаков професионалец.
Е како бе да го продадат, со панделка и трубачи?
Извини што не мењам мислење преку ноќ и што не навивам за 10 тимови и пратам 20 првенства ко тебеНе си компетентен на оваа тема ти, бркај работа
Ти 100% ја имаш мајкати накапано како ја тресе некој со дрес од Барса па затоа имаш набиено ваков комплекс спрема нив. Нема друго објаснувањеНајциганскиот клуб во историјата на фудбалот. Џабе им се и титули и Меси, и се. Ќе останат запаметени по тркалањето на теренот, по мизерниот начин на правење трансфери, за што беа соодветно казнети со мегафлоповите, по 8-2, и на крајот по бркањето на играчите.
Мизерија во раскош.
Па што знам, иако и јас ги мразам од дно на душата, ама Дибала некако не ми смета, Кедира исто... а иам големо поштовање за Маркизио и Дел Пиеро од постарите играчи.Сиот олош во Светот на фудбалот е собран во тоа мизерно клупче. Гниди, гнидосани, дно од екипа. Треба да немаш грам памет за да навиваш за онакви невоспитани џуџиња и дајвери.
Ма и тие серијабеаши би ги спотерал во три лепе, ама имам 2-3 побратими(Ширеа, Мондонико и Сладоледџија-по тој редослед) оттаму на форумов и од почит кон нив се воздржувам.Па што знам, иако и јас ги мразам од дно на душата, ама Дибала некако не ми смета, Кедира исто... а иам големо поштовање за Маркизио и Дел Пиеро од постарите играчи.
Ама секако го делам твоето мислење и се согласувам у потполност.![]()
Најнова вест...Ма и тие серијабеаши би ги спотерал во три лепе, ама имам 2-3 побратими(Ширеа, Мондонико и Сладоледџија-по тој редослед) оттаму на форумов и од почит кон нив се воздржувам.
Llorente & Kean are the main targets for Juventus for the striker position, according to Tuttosport.
Јас баш заради нив 3ца би ги спотерал во 500 лепе... а и ружнеМа и тие серијабеаши би ги спотерал во три лепе, ама имам 2-3 побратими(Ширеа, Мондонико и Сладоледџија-по тој редослед) оттаму на форумов и од почит кон нив се воздржувам.
Јака ти душа како си издржал да не смениш клубИзвини што не мењам мислење преку ноќ и што не навивам за 10 тимови и пратам 20 првенства ко тебе
Уште овој во фан клубот ви објавува по милион англиски вести и твитови дневно? Дефинитнивно меѓу најдосадните членови на форумов е. Под итно набркајте го некако.Најнова вест...
![]()
Па што знам, иако и јас ги мразам од дно на душата, ама Дибала некако не ми смета, Кедира исто... а иам големо поштовање за Маркизио и Дел Пиеро од постарите играчи.
Ама секако го делам твоето мислење и се согласувам у потполност.![]()