Фудбалски/трансфер дискусии

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.774
Поени од реакции
43.978
Малце ризик ми е овој Ван де Бик. Не ми е многу дефиниран како играч искрено. Мада, не ми се верува да заврши во Јунајтед.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.170
Поени од реакции
46.335
Vrijaza od igrac samo za so drugar mu Tadic.
Onaka - ne.
sekako :)
od lanskata generacija na ajax on, de ligt i de jong vredea da investiras u niv bez nikakvo razmisluvanje, neka otide u pojak tim so e poveke u spotlajt pa ke praime muabet. Dovolno e da mu se izglea hajlajt od utakmicata protiv juve u torino za da covek ukapira za kakov igrac stanuva zbor i u kakov igrac moze da prerasne ako otide u asalna sredina, ne nekoja kancerogena i mrtva.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.003
Поени од реакции
19.356
sekako :)
od lanskata generacija na ajax on, de ligt i de jong vredea da investiras u niv bez nikakvo razmisluvanje, neka otide u pojak tim so e poveke u spotlajt pa ke praime muabet. Dovolno e da mu se izglea hajlajt od utakmicata protiv juve u torino za da covek ukapira za kakov igrac stanuva zbor i u kakov igrac moze da prerasne ako otide u asalna sredina, ne nekoja kancerogena i mrtva.
Ќе видиме, на Де Јонг и Де Лигт прва сезона им е, нова средина па не можиме да ги судиме.
Де Лигт на почеток го исмевавте тука поради многу киксој, после тоа можи се поправил, а Де Јонг не покажа ништо посебно во Барселона, добро факт е и дека дојде во мртва Барса, со многу лошо менаџирање и го играа на погрешна позиција.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Овај Де Бек или Де Бик (фино би било да знаеме како се изговара) колку што гледам повеќе е замена за Погба отколку Фернадес. Мислам, повеќе е МЦ отколку што е АМЦ. Вчера гледав некои клипичиња со него, ми изгледа како Ерера ама да знае да игра и фудбал. Бидејќи Ерера има одличен ворк рејт ама многу фудбал не разбира.

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.490
Поени од реакции
5.583
Овај Де Бек или Де Бик (фино би било да знаеме како се изговара) колку што гледам повеќе е замена за Погба отколку Фернадес. Мислам, повеќе е МЦ отколку што е АМЦ. Вчера гледав некои клипичиња со него, ми изгледа како Ерера ама да знае да игра и фудбал. Бидејќи Ерера има одличен ворк рејт ама многу фудбал не разбира.
По офанзивен е, во Ајакс зад небо играа Де Јонг и Шене а и физички е слаб за дмф.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
По офанзивен е, во Ајакс зад небо играа Де Јонг и Шене а и физички е слаб за дмф.
Значи сепак е повеќе АМЦ? Бидејќи вчера на тој клипот што го гледав имаше еден куп дефанзивни стартови?

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.636
Поени од реакции
8.214
MC e Van de Beek od ponovava generacija na holandski igraci, ama igra i AM bez problemi. Nemaat holangjanive sea igraci ko Snajder, Van der Vart i slicni 10ki. Top e Doni, nikoj nema da zgresi ako go zeme. On spored mene najpotcenet bese od toa trio sto eksplodira u Ajax.
+1! Се зезнаа де Лихт и де Јонг со трансферите во Барса умрената и Јуве мафијата. Сега овој кога ќе дојде кај нас има да се тури од титули освојување, ама тоа е, кој чека ќе дочека :D

Член од
1 април 2018
Мислења
2.118
Поени од реакции
4.119
Меси не се појавил на тестирање денеска, шо значи тоа е тоа момци :)

Член од
1 март 2009
Мислења
8.633
Поени од реакции
10.353
Замисли за 70 милиони можиш да ги имаш Ван Дер Бик и Тиаго а на крајот ќе завршиш со Пјанич и Џиџи Вајналдум

Со Давид Нерес шо бидна се изгуби од мапата скрос?

Kajgana Shop

На врв Bottom