- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 39.754
- Поени од реакции
- 115.599
Секој ден си вака глуп?За две години ремонт ќе ви треба на поголемиот број од позициите.
Секој ден си вака глуп?За две години ремонт ќе ви треба на поголемиот број од позициите.
Бастони и Де Врај во одбранаСледна сезона Барса ќе има помлад состав од Интер поприлично. А и оваа не сте имале којзнае колку млад состав, не знам од каде толку фурање. Ако ви заминат Брозо и Шкринијар како што се шпекулира, а дојдат Видал и Коларов не знам како тоа ќе е млад состав.
За две години ремонт ќе ви треба на поголемиот број од позициите.
Добро само си дадов мислење.Какви глупости изнапишани, Реал имал стар состав а просечна граница им е 26 години.
Во иста реченица успеа да ги стави Дортмунд и Реал во поглед на трансфер политика.
Се чуди зашто ги продале Хакими, Ковачич и Мората.. а појма нема дека сите тие се продадени поради нивна желба зашто сакаа загарантиран првотимски статус, а не да бидат играчи за ротација.
Збори на други членови да не му објаснуваат за Интер зашто им немал утакмица пропуштено, а прв е да збори на фановите на другите екипи за екипите за коишто навиваат.. зашто нели ваков експерт како @Трибиани тешко земјава пак да роди, кај што ги разбира сите клубови, нивните формации, трансфер политики, младински категории.
33 до 50 % му се дијагоналите...рачунај од 3 пати од прилика 2 аут му одат што по default значи дека уфрлувањата на Дејвис и Павард/Кимих ќе се редуцираат со оглед на неговата ултра прецизност.Џонка, дајте една днопертиза за Брозо...
Може и братот @Джонтра Вохохолта да даде придонес ако сака.
Ни едно ни друго, едноставно Клоп не мисли дека на составот му треба појачување во средина. Според мене нонсенс но наводно тоа е негово размислување.Ливерпул нема пари или стиснати се и не сакаат да трошат? Не ми се верува да немаат, толку трофеи, нови спонзорски договори. Не може Арсенал да имаат 30 милиони (иако отпуштија 55 луѓе) за тој Габриел, а Ливерпул да немаат за Тиаго. Иако потребен им е таков играч. @Peja989?
Мислев дека Клоп го сака, ама управата не сака да дава пари.Ни едно ни друго, едноставно Клоп не мисли дека на составот му треба појачување во средина. Според мене нонсенс но наводно тоа е негово размислување.
Тоа му се нема десено на Клоп во Ливерпул.Мислев дека Клоп го сака, ама управата не сака да дава пари.
И мене ми е чудна приказната со Тиаго. Апсолутно е невозможно за Ливерпул да бидат проблем 30 или 40 милиони, посебно кога скоро ништо не потросија овај преоден рок, а исто ми е многу чудно Клоп да мисли дека Тиаго не му е потребен. Сигурен сум дека има нешто што јавноста не го знае.Ни едно ни друго, едноставно Клоп не мисли дека на составот му треба појачување во средина. Според мене нонсенс но наводно тоа е негово размислување.
Вернер?Тоа му се нема десено на Клоп во Ливерпул.
Прави пауза од глупостите 2 дена на саат, секој понеделник во престапните години.Секој ден си вака глуп?
Ако се гледаат работите површно, на база на сакам/не сакам да, така излага ситуацијата.И мене ми е чудна приказната со Тиаго. Апсолутно е невозможно за Ливерпул да бидат проблем 30 или 40 милиони, посебно кога скоро ништо не потросија овај преоден рок, а исто ми е многу чудно Клоп да мисли дека Тиаго не му е потребен. Сигурен сум дека има нешто што јавноста не го знае.
Знаеш и сам, да запнеше Клоп за Вернер (ко што запна за Вирџил и Али) ќе го добиеше. Дали Тимо ќе беше одлична адиција, да, факт! Дали беше приоритет, секако дека не. Лев бек, штопер и крилен играч секогаш беа приоритет за Клоп.Вернер?
А и за Тиаго и Фалк и Романо мислам пренесоа дека Клоп го сака, он сака да дојде, останува уште Ливерпул дали ќе плати.