Фудбалски/трансфер дискусии

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.591
Од пациентиве, само за Видал можам да замислам некоја позајмница за 10% од неговата плата и да има Игало функција во тимот, да го одмори Бруно кога ќе треба.
Искрено и јас тука гледам логика само за Видал. Додуша и Умтити би ви завршил работа да не беше толку стаклен. За Дембеле сигурно нема да сакаат да фрлат пари. Ракитиќ не знам како би било можно некој сериозен клуб да биде заинтересиран за него.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.426
Поени од реакции
7.802
Искрено и јас тука гледам логика само за Видал. Додуша и Умтити би ви завршил работа да не беше толку стаклен. За Дембеле сигурно нема да сакаат да фрлат пари. Ракитиќ не знам како би било можно некој сериозен клуб да биде заинтересиран за него.
Шо ќе ни е Умтити кога имаме ист пациент, Ерик Баји.
Автоматски споено мислење:

Шо ќе ни е Умтити кога имаме ист пациент, Ерик Баји.

H

HoT _iCe

Гостин
@HoT _iCe да ја нападнеме?
Онј вечер кд гу изнервирасте, Атлетико кд испадна, што мислиш кој беше нападнат и на кога беше истерана нервоза, мани сам жртва за вас форумаши што гу провоцирате, па јоште сакате да га еду :D

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.582
Поени од реакции
13.952
Да беше во Македонија, ќе речевме во нормални држави за ова оставка се дава, ама изгледа имаме многу заедничко со раководењево на клубов како држава :D преземање одговорност е непознат поим или чувство на срам.

Kajgana Shop

На врв Bottom