Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.678
- Поени од реакции
- 59.807
Уште пократко, би го трампал Дармијан за Де Лигт. И не мора ништо да доплати Јувентус, нека прават ќеф.Накратко, Игуаин и плус пари би ги трампал за Лукаку.
Може Сари не го сака Лукаку, ама управата знае што може да направи Конте од него и мислам дека ја почувствуваа опасноста.
Иначе ваквите како Малком треба само во Русија да играат.
Уште пократко, би го трампал Дармијан за Де Лигт. И не мора ништо да доплати Јувентус, нека прават ќеф.
Де бе да му се сневиди, никој не рече дека е реална трампа фала курцу. Погрешно се изразив можда, само кажувам како негова замена да дојде ќе биде океј. Никад ова Јуве ова не би понудил, а уште помалце утд да прифати. Фрос ти барем очекував да ме разбереш.Ова ни Палас не би го прифатиле![]()
Незнам брат, доволно ги имам гледано и двајцата и некако по тромав ми е Лукаку кога го гледам со топка како се движи. Игуаин имаше една лоша сезона, психички е утепан, го шутнаа ко ѓубре Јуве кога го зедоа Роналдо, у Милан беше ужас, Челзи беше мех. Претерано е потценет само ради изминатава една лоша сезона. Лукаку ми е тромав за игра да повлече, кога го глеам каков first touch има, очите ми крварат. Исто и коа пробуа игра да повлече... Незнам. Поготово не му одговара на стилот на игра на Сари со кратки и брзи додавања ама баш ич, затоа и ми е чудна целава оваа трампа што се пишува. Дибала пример би бил совршен играч за Сари, познавајќи му го системот кој го преферира.Никако брат, никако не е потромав, поготово не од овој Игуаин, ланскиов.
Не не, не ја дискутирам ни јас можната трампа Дибала со Игуаин а и мене ме нервираат муабетите за Игуаин, дури и се имам објаснувано тука, дека бил ботлер, чоукер и лузер зошто утнал чиста шанса еднаш за Аргентина на СП.Де бе да му се сневиди, никој не рече дека е реална трампа фала курцу. Погрешно се изразив можда, само кажувам како негова замена да дојде ќе биде океј. Никад ова Јуве ова не би понудил, а уште помалце утд да прифати. Фрос ти барем очекував да ме разбереш.
Незнам брат, доволно ги имам гледано и двајцата и некако по тромав ми е Лукаку кога го гледам со топка како се движи. Игуаин имаше една лоша сезона, психички е утепан, го шутнаа ко ѓубре Јуве кога го зедоа Роналдо, у Милан беше ужас, Челзи беше мех. Претерано е потценет само ради изминатава една лоша сезона. Лукаку ми е тромав за игра да повлече, кога го глеам каков first touch има, очите ми крварат. Исто и коа пробуа игра да повлече... Незнам. Поготово не му одговара на стилот на игра на Сари со кратки и брзи додавања ама баш ич, затоа и ми е чудна целава оваа трампа што се пишува. Дибала пример би бил совршен играч за Сари, познавајќи му го системот кој го преферира.
Да не ме разберете погрешно ко погоре, да се дообјаснам. Лукаку > Игуаин се на се земено у моментов нема муабет тука. Би го донел на место од Гонзало одма, ама трампата Дибала - Лукаку ич не ми е разбирлива.
Не е официјално ова.Moизе Кен од Јуве во Евертон за 40м евра.![]()
Sent from my SM-A530F using Tapatalk
Јас не се бавам лично со овие бабини деветини, ама зошто бан во тема која е трансфер дискусии?Од сега ќе има бан за ставање неофицијални трансфери, не го правете форумов tribal football
Не те разбирам, трансферов му беше постиран во официјалната тема, Донев го цитираше тука за да го опомене.Јас не се бавам лично со овие бабини деветини, ама зошто бан во тема која е трансфер дискусии?
Ај да е во официјални сфаќам, ама овде се тресат такви глупости, што ова е онака лајт верзија или провокација.
Не тебе ќе те викнам часој да ми држиш, вака како најобразован на форумотИ The Coaches' Voice е многу добра, ја препорачувам.
Бивши тренери ја објаснуваат тактиката која ја користеле на некои легендарни натпревари. На пример Брендон Роџерс збори за победата од 5:1 против Арсенал и Мурињо за победата од 3:1 против Барса.
Исто и играчи ја објаснуваат позицијата која ја играле и улогата која ја имале во тимовите.
@cholismo ова за тебе највеќе, може и ќе се образоваш фудбалски малце.