Фудбалски/трансфер дискусии

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Нема никаква логика Сари да го бара Лукаку, а да го дава Дибала.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Агентот на Дибала е во Англија.

Што прават Јуве? :pos:
Ова ме потсетува на моментот кога Јуве им го gatecrash-наа трансферот на Бербатов на Фиорентина. Се договорено меѓу Манчестер и Фиорентина, Бербатов се качува во авион а Манчестер мислам дента играше некаква пријателска. Успат агентот на Бербатов добива вести од Јуве и почнува да преговара со нив. Сега дали Фергусон дозна дека Бербатов се премислил за во Јуве а стариот тогаш им беше накурчен на Јуве и Раиола за Погба и ги блокираше преговорите па Бербатов замина за Фулам или пак Јуве и Бербатов не се договорија појма немам ама целата ситуација беше :lolzz: На крај Фиорентина му ги бараа на Бербатов парите за авионот назад :icon_lol: На крај Лукаку во Лион работава.
Автоматски споено мислење:

Ако го дадеме Дибала за Лукаку... :facepalm::facepalm::facepalm: Се надевам дека е тактика некаква за да смали Интер цена за Икарди или за Јунајтед да извлече повеќе пари од Интер за Лукаку.

Бај д уеј, Лукаку у Јуве на тренинг со Игуаин be like:

Прегледај го приврзокот 213687

:icon_lol:
Еј, нема споредба ова. Лукаку накачи мускулна маса изминатото лето (треба да ја симне), Игуаин е сало.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.900
Ќе биде јако ако покрај Лукаку им го соберат и Икарди на крај на трансфер период за 30 мил

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Каков бродолом ќе биде за Интер ако Јуве и Јунајтед ја напраат трампата а Икарди отиде у Наполи....

За 1-2 сезони океј им е Кавани на нив, за него испадна најново дека го сакаат мада со ова преговарање може и ќе го договорат за наредно лето.

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.761
Поени од реакции
9.867
Еј, нема споредба ова. Лукаку накачи мускулна маса изминатото лето (треба да ја симне), Игуаин е сало.
Мускулна, дрвена каква сака нека му е масата, потромав е од Игуаин каде каде. За техника да не праам муабет, Гонзало е Меси за овој. Тоа што го знае системот на Сари уште еден плус. Едино години шо има подобри, робусност и јак дуел Лукаку, со што би му се отворило простор на Роналдо.

Накратко, Игуаин и плус пари би ги трампал за Лукаку. Дибала, у никој случај.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.678
Поени од реакции
59.807
Ултра мега гига план на Јувентус. Дибала секако нема да им седи уште многу, ќе им го земат Лукаку на Интер, а Икарди нема да го купи никој и ќе останат со Ванда да му прават проблеми на Конте во текот на сезоната. :D
Чул те Госпот! :pos:

Пореално е дека тие ќе го земат Лукаку, Наполи ќе го земе Икарди а ние ќе го земеме Џеко и ќе глумиме дека преговараме со Кавани :)

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.747
Поени од реакции
22.947
Штета за Малком. Има квалитет дечкото да игра во било кој европски голем клуб, а ќе заврши во факинг Зенит.
Педерски го украдоа од пред нос на Рома, а Валверде му еба матер, го зацементира на трибините.

Да идеше во Рома лани или да останеше во Бордо, сега гарант ќе имаше интерес од големите клубови за него.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.678
Поени од реакции
59.807
Штета за Малком. Има квалитет дечкото да игра во било кој европски голем клуб, а ќе заврши во факинг Зенит.
Педерски го украдоа од пред нос на Рома, а Валверде му еба матер, го зацементира на трибините.

Да идеше во Рома лани или да останеше во Бордо, сега гарант ќе имаше интерес од големите клубови за него.
Многу ги напнав на фан-клуб лани за него. :)

Кога гледам на трансфер пазаров се чудам како на некои екипи им успева да купат играч за 40, да го зацементираат на клупа цела година и да го продадат за 40. Нестварно. Кај нас во Интер купуваш играч за 30 милиони, му даваш вкупно 100 минути да одигра, го враќаш од кај што дошол и забораваш дека постои :pos:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.900
Може Сари не го сака Лукаку, ама управата знае што може да направи Конте од него и мислам дека ја почувствуваа опасноста.

Иначе ваквите како Малком треба само во Русија да играат.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Lukaku ke gazi vo Seria A, ednostavno fizicki ke dominira

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.275
Поени од реакции
13.237
Дај боже у јувентус да заврши говедото,уште денес.
Ќе ми го разубави денов тој момент.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.275
Поени од реакции
13.237
Ќе биде јако ако покрај Лукаку им го соберат и Икарди на крај на трансфер период за 30 мил

Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Ма какви 30,за 20 ќе го купат.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom