Фудбалски/трансфер дискусии

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.968
Ja bas mislam deka UTD moze da istrese edna stotka za Bale, i taka se vo nebrano i moraat da kupuvaat, baska ke e domasen igrac na nekoj nacin, od ostrovot. Baska odgovara na filozofijata na Ole koja se bazira na brzi kontri. Na drugo mesto ne znam kaj bi idel, mozda Totenhem ama cisto sumnjam deka ke dade Levi tolku kes.

Inace ne e problem nisto kaj Bale, osven toa sto e sklon na povredi, a spored poslednata sezona vo Real mi lici i na prezasiten od fudbal vekje.
@Inglourious Basterd три години фураше муабет дека Јунајтед и Бејл се маркетингшка комбинација нумеро уно :D
 

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
8.858
Поени од реакции
24.312
Реал Мадрид моментално страда од тоа што не почна да го освежува составот од летото 2017 каде освоија Ла Лига и ЛШ..тогаш под секој услов мораше да го купат Мбапе бидејќи се чуствуваше дека составот е горе долу потрошен и ќе немаат сили да продолжат понатаму со ист интензитет..веќе во наредната сезона се почуствува тоа каде заостанаа со огромна разлика во Ла Лига и ја освоија на мускули некако ЛШ каде му даде лажна надеж...вака сега ризикуваат да останат повеќе сезони без трофеј бидејќи не знаат на што се...ако Меси повторно е расположен наредната сезона пак нема шанси да видат титула
Се сложувам дека требаше уште тогаш да се почне реконструкцијата, ама самодовербата на екипата си го направи свето. За случајот Мбапе баш тоа лето требаше да дојде во Реал, се беше договорено и со Монако и со играчот, НО после одличната сезона која ја имаше во Монако татко му побара повеќе плата од договореното и нормално во тие околности Реал не осеќаше потреба да му ја даде. Нормално, ПСЖ му ја даде и си отиде таму.
А со мегаталентите Пропосенсио и Васкез што ќе прават :icon_lol:
Ќе се дружат со Кутињо и Дембеле не се секирај. ;)
 
Член од
10 јули 2018
Мислења
1.247
Поени од реакции
1.902
Sevilla are determined to sign Fenerbahce's 19-year-old midfielder Elif Elmas and are willing to offer 15 million euros plus Simon Kjaer, report Estadio Deportivo.
Ајде да го гледаме во ЛаЛига
 
Член од
15 јули 2009
Мислења
3.373
Поени од реакции
3.279
Juventus’ sporting director Fabio Paratici has travelled to the London offices of Manchester United for face-to-face talks over the potential transfer of Paul Pogba, according to Sky in Italy.
 
Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.336
Бејл е фудбалски мртов и кој ќе го земе ќе се заебе гадно. До лани човекот се трудеше, даваше некои битни голови, ја носеше сам репрезентација. Ланската сезона ко да изгуби воља да игра фудбал. Паметот му е во голфот, се направил свирка, се влече по терен, за Велс не прави некој импакт како порано.
 

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.492
Ja bas mislam deka UTD moze da istrese edna stotka za Bale, i taka se vo nebrano i moraat da kupuvaat, baska ke e domasen igrac na nekoj nacin, od ostrovot. Baska odgovara na filozofijata na Ole koja se bazira na brzi kontri. Na drugo mesto ne znam kaj bi idel, mozda Totenhem ama cisto sumnjam deka ke dade Levi tolku kes.
Нема, повеќе новинари блиску со клубот пишаа вчера/денес дека Бејл повеќе не е помеѓу алтернативите.
 
Член од
29 јуни 2014
Мислења
23.818
Поени од реакции
39.119
Играчиве толку со пари ги пунат што и губат воља да играат, колку лебари има такви, Санчез, Погба, Бејл. Дремат само и платата ја земаат.
 
Член од
5 март 2018
Мислења
15.190
Поени од реакции
16.752
Не се потресувајте до толку за Гризман де. Точно дека Атлетико се издигна последните 6-7 години и некогаш беше поозбилен ривал од Реал ама веќе пишаа и други тука, нема некое историско ривалство меѓу Барса и Атлетико. Не беше толку одамна кога при крај на сезона на Висенте Калдерон навивачите на Атлетико навиваа за Барса против својот тим само за Реал да не биде прв. Да отидеше во Реал да видите како ќе го распнеа. Вака повеќе ќе го свиркаат и пцујат ради документарецот од лани.
2007 беше тоа кога ги декласираа 0:6 на Калдерон, тогаш пола стадион со овации ги поздравуваа играчите на Барса дури овие му полнеа мрежи за Реал да не биди шампион, посрамно од ова здравје. Тогаш пукна и тиквата со Торес, по кратко време трансфер напрај во Ливерпул.

Вервајме дека нема навивач на Атлетико шо не е изреволтиран за Гризман дека ќе оди во Барса, не заради ривалството, туку заради тоа што стварно беше клучен играч во Атлетико и се правеше лојален глумеше цело време а од страна флертуваше со вас и со Јунајтед, пи.карски потег .
Лани на последната утакмица кога излегоја првите шпекулации дека ќе оди во Барса цел стадион го свиреше, од деца мали па се до бабички стари, па плачеше па Годин мораше да се качва на фондо сур да ги смирува навивачите дека нема вистина во шпекулациите и дека останува, па следеа овации, присутна бев на стадион и онакво свирење немам видено никогаш, Роналдо кога идел не го свиреле онака.
Имаше влијание и заминувањето на Годин, капак му дојде ова, најдобри пријатели се со Гризман, на испраќањето на Годин видно се гледа дека е разочаран и гневен дека си оди, и дека не му продолжија договор како шо се најавуваше[DOUBLEPOST=1560463516][/DOUBLEPOST]
Колку е лесно да си Реал Мадрид, имаш срање сезона после 5 години, фрли 500 милиони, земи по еден играч на секоја позиција и чао.
Вие загреота не фрлате пари :)
 
Член од
5 март 2018
Мислења
15.190
Поени од реакции
16.752
Фејк беше тоа.

Ама секако многу тешко е да најдат купец кој ќе им ги дава парите кои би ги барале. Можеби Тотенхем би го земале во размена со Ериксен, ама не знам баш дали Бејл ќе сака да се враќа таму. За Јунајтед пишуваа дека не го сакаат, во Италија само Јуве би му давал плата, а они нема шанси да го зимаат. Едино на Баерн да им го пикнат.
не е фејк навистина тоа го изјави, или платете ме и ќе си заминам или ќе играм голф цела сезона и ќе
си седам на клупа[DOUBLEPOST=1560463840][/DOUBLEPOST]
Ти па удри на кладби дејче?
Јас имам добра меморија:D, пица, пиво , како беше муабетот?
За шо беше кладбата оти не се сеќавам :)
 

Kajgana Shop

На врв Bottom