- Член од
- 4 септември 2010
- Мислења
- 439
- Поени од реакции
- 148
Ќе биде жустро ептен утреЏеко, Ханибал и Чтулу ќе најдат чаре за дупките ти само седи пред наш гол и не му ја мисли за одбраната .
Ќе биде жустро ептен утреЏеко, Ханибал и Чтулу ќе најдат чаре за дупките ти само седи пред наш гол и не му ја мисли за одбраната .
Џеко, Ханибал и Чтулу ќе најдат чаре за дупките ти само седи пред наш гол и не му ја мисли за одбраната .
Значи вака ни е тимот за вечер:jas sum number 7 druze,doagam za zelenite
Шо бе вака ни е тимот?Значи вака ни е тимот за вечер:
ЗЕЛЕНИ:
1. Chtulhu
2. Ханибал
3. Џеко
4. Del Piero fan
5. Кајзер
6. Левак
7. Кифла
Мераци
Малце сум настинат али ќе дојдам да играм гледам фали човек По колку плаќаме од термин и од кај се влегува за балонов дека не сум играл до сега таму?1.Јувентус
2.Урбан
3.Саета
4.Шурикен
5.Ганер
6.Сајбер
7. ????
Ајде ете тие што прашуваа, може да се пријават и онака фали едно место. Гледајте у најскоро време комплетирајте ја листата....
Незнам како да ти објаснам како се влегува... пред подвожњакот одиш лево балонот се гледа, и имаш патче и само по него одиш неможеш да утнеш мислам.Малце сум настинат али ќе дојдам да играм гледам фали човек По колку плаќаме од термин и од кај се влегува за балонов дека не сум играл до сега таму?
Малце сум настинат али ќе дојдам да играм гледам фали човек По колку плаќаме од термин и од кај се влегува за балонов дека не сум играл до сега таму?