Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

Статус
Затворена за нови мислења.

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Незнам како да ти објаснам како се влегува... пред подвожњакот одиш лево балонот се гледа, и имаш патче и само по него одиш неможеш да утнеш мислам.
--- надополнето: Dec 11, 2011 3:49 PM ---
И што е најбитно, гледај да дојдеш. Не као минатиот пат зашо го јадевме...:)
Не бе доаѓам 100% :) Пишете ми број од некој што ќе игра за секој случај, еве ви го и мојот- 078 402754

KIFFLA

не ме викај друже
Член од
5 ноември 2008
Мислења
548
Поени од реакции
180
значи вечер покрај тоа што ќе бранам ја молам мојата одбрана да не го чува Сајбер сам ќе се погрижам за него :love:

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Ако не можеш да играш кажи ќе отидам јас место тебе.:)
Ми се игра многу, да пишеше порано можев да се договорам со едни другари да играм па да ти ослободев простор али веќе се фул :(

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
значи вечер покрај тоа што ќе бранам ја молам мојата одбрана да не го чува Сајбер сам ќе се погрижам за него :love:
Мислев јас да го чувам ама те ги пуштам тебе, среди го како знаеш и умееш :D. Еден гол ако ти даде му лепам фластер а до тогаш е твој :D.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.908
Поени од реакции
7.476
Ме мрзи да пишувам реферати моментално,тоа после.
Сега ќе кажам само ова...
ПЕТАРДА ОД МЕНЕ:D

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Едвај стојам на нозе ама сакам да им честитам на сите зелени на покажаната игра и на победата во последните секунди од 6:5 :D . Многу тешка утакмица ама покажавме дека и кога имаме минус голови не се откажуваме и играме до крај. Честитки до Џеко за петардата :D.

Примивме неколку глупави голови ама тоа е тоа следен пат подобро.

Имам само една забелешка. Сум играл со многу екипи ама за ваков дуел никој никогаш не ми побарал пенал, ми остана малку тупо чувсто ама ок бидна помина а победата ќе остане во евиденција :D .

Јувентус се скина од бранење ама плавите беа одлични и со ваква игра ќе ни бидат многу озбилен конкурент.

Поздрав до Левакот за моралната поддршка од трибини исто како да играше (y)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom