Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

Статус
Затворена за нови мислења.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.230
Поени од реакции
14.571
Јас би дошол, ми се игра, а немам одамна играно. Сеа читам нешто тука стандардни нестандардни, така да кратко и јасно кажете да дојдам или не :D
Значи има стандардни и нестандардни :)

Доколку некој од стандардните играчи откаже тогаш ти (или било кој друг што има желба да игра) може да влета. Така да овој пут, зелените ми се чини се комплетни а утре ќе дознаеш дали плавите се.

За друг пут ќе видиме, ние црвените сме каша попара моментално треба да најдеме достојна замена за Дјуд пошто е повреден... Под достојна мислам стварно добар играч а немам идеја како тоа "барање на играч" би идело....
Во ваков состав како што сме сега тотално дезорганизирани + без играч од средината како Дјуд ќе бидеме екипа против која ќе се поправа гол разлика. 2 утакмици по ред сме катастрофа.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Значи има стандардни и нестандардни :)

Доколку некој од стандардните играчи откаже тогаш ти (или било кој друг што има желба да игра) може да влета. Така да овој пут, зелените ми се чини се комплетни а утре ќе дознаеш дали плавите се.

За друг пут ќе видиме, ние црвените сме каша попара моментално треба да најдеме достојна замена за Дјуд пошто е повреден... Под достојна мислам стварно добар играч а немам идеја како тоа "барање на играч" би идело....
Во ваков состав како што сме сега тотално дезорганизирани + без играч од средината како Дјуд ќе бидеме екипа против која ќе се поправа гол разлика. 2 утакмици по ред сме катастрофа.
Имам јас човек. :vozbud: :D

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Без навреда, ама многу играте ФИФА и ПЕС :D

Црвени, зелени, плави, вакви такви играчи. Каде е старото добро играње во пиво? Како и да е, ако видам дека фали веројатно ќе дојдам.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Дечки ако зелените имаат измени, мора и ние да имаме. Дефинитивно.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Ке ти шепнам у недела, ако успееш да стигнеш до мене :D
Иначе бобипп следи ја темава и утре мислам попладне и дефинитивно ке се знае дали ке има место. Да видиме дали по 6 или по 7 ке сме.

Член од
4 септември 2010
Мислења
439
Поени од реакции
148
1.Урбан_Мувер
2.Сајбер
3.Ганерот
4.Шурикен
5.Јувентус
6.
7.
Ќе дојдам јас утре, него дај да се пишеме убаво прегледно да видиме кој доаѓа сигурно кој не. Овие горе доаѓаат сигурно од кај нас така?

Иначе да знаете играм поофанзивно оваа утакмица, мотивиран од евроголот на Ван Перси денес ќе трпам голови :D

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Иначе да знаете играм поофанзивно оваа утакмица, мотивиран од евроголот на Ван Перси денес ќе трпам голови :D
Ние од зелената екипа сме пресреќни ако играш поофанзивно да оставаш дупки во одбрана, така треба :D.

Член од
4 септември 2010
Мислења
439
Поени од реакции
148
Ние од зелената екипа сме пресреќни ако играш поофанзивно да оставаш дупки во одбрана, така треба :D.
Друже за дупките ќе се најде чаре, ќе застане некој друг одбрана :) али кажи ми вие што ќе праите во одбраната ваша, у животна форма сум :D

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Друже за дупките ќе се најде чаре, ќе застане некој друг одбрана :) али кажи ми вие што ќе праите во одбраната ваша, у животна форма сум :D
Џеко, Ханибал и Чтулу ќе најдат чаре за дупките ти само седи пред наш гол и не му ја мисли за одбраната :D.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom