Шурикен
Hard Core !
- Член од
- 8 ноември 2008
- Мислења
- 6.559
- Поени од реакции
- 4.072
Океј де мислев ако не победи... немој одма здраво за готовоПази шо си кажал . Вива Барселона .
Океј де мислев ако не победи... немој одма здраво за готовоПази шо си кажал . Вива Барселона .
Да де ако тепа Барселона ти паузираш и не играш у недела, те држам за збор . .Океј де мислев ако не победи... немој одма здраво за готово
Значи има стандардни и нестандардниЈас би дошол, ми се игра, а немам одамна играно. Сеа читам нешто тука стандардни нестандардни, така да кратко и јасно кажете да дојдам или не
Имам јас човек.Значи има стандардни и нестандардни
Доколку некој од стандардните играчи откаже тогаш ти (или било кој друг што има желба да игра) може да влета. Така да овој пут, зелените ми се чини се комплетни а утре ќе дознаеш дали плавите се.
За друг пут ќе видиме, ние црвените сме каша попара моментално треба да најдеме достојна замена за Дјуд пошто е повреден... Под достојна мислам стварно добар играч а немам идеја како тоа "барање на играч" би идело....
Во ваков состав како што сме сега тотално дезорганизирани + без играч од средината како Дјуд ќе бидеме екипа против која ќе се поправа гол разлика. 2 утакмици по ред сме катастрофа.
Немој вака од столче ќе паднев, после уште еден бек ќе ни требаше .Имам јас човек.
Зашто ?Дечки ако зелените имаат измени, мора и ние да имаме. Дефинитивно.
Ова смајливо како ви го погодиле со зелена боја, таман за тролање и за да ги заебавате другите после пораз.Зашто ?
Ке ти шепнам у недела, ако успееш да стигнеш до менеЗашто ?
Ние од зелената екипа сме пресреќни ако играш поофанзивно да оставаш дупки во одбрана, така треба .Иначе да знаете играм поофанзивно оваа утакмица, мотивиран од евроголот на Ван Перси денес ќе трпам голови
Друже за дупките ќе се најде чаре, ќе застане некој друг одбрана али кажи ми вие што ќе праите во одбраната ваша, у животна форма сумНие од зелената екипа сме пресреќни ако играш поофанзивно да оставаш дупки во одбрана, така треба .
Џеко, Ханибал и Чтулу ќе најдат чаре за дупките ти само седи пред наш гол и не му ја мисли за одбраната .Друже за дупките ќе се најде чаре, ќе застане некој друг одбрана али кажи ми вие што ќе праите во одбраната ваша, у животна форма сум