- Член од
- 17 август 2011
- Мислења
- 256
- Поени од реакции
- 184
Pak ke kazam plavite pobedija 5-3 vo terminot, a penalot Kaizer sam si go priza.
Друже да не ствараме зла крв ама ова што го збориш ВРСКА НЕМА! Сите сакавте да продужиме игра а Сајбер неколку пати му реков дали сакаш да прекинеме, рече НЕ играме на златен гол. КРАЈ на муабет кој тепал.Pak ke kazam plavite pobedija 5-3 vo terminot, a penalot Kaizer sam si go priza.
Kaiser pa ti sam si rece deka e faul, deka si me sutnal po noga, jas ne izmisluvam. Posle vide deka e vnatre. A i kako moze zlaten gol a 2 razlika vodevme? Pa i vtoriot pat koga svirna covekot ne vodevte.Друже да не ствараме зла крв ама ова што го збориш ВРСКА НЕМА! Сите сакавте да продужиме игра а Сајбер неколку пати му реков дали сакаш да прекинеме, рече НЕ играме на златен гол. КРАЈ на муабет кој тепал.
Пеналот не беше пенал инаку Џеко ќе треба за такви дуели секој 5 секунди пенал да бара.
Смешно ми е некој да нема толку осет да си признае пораз.
Фаулот ти го побара а ниеден од ваша екипа немаше да бара фаул за таков дуел. Воопшто не видов кога ме праша дека е внатре инаку да знаев ќе бараш пенал ќе речев не е фаул. Значи удар имаше ама не за пенал. Сеа само направи сите да играме понефер и да бидеме цепидалки за најмало пипање. Јас никогаш не би барал фаул за таков дуел.Kaiser pa ti sam si rece deka e faul, deka si me sutnal po noga, jas ne izmisluvam. Posle vide deka e vnatre. A i kako moze zlaten gol a 2 razlika vodevme? Pa i vtoriot pat koga svirna covekot ne vodevte.
Ајде, ајде, ти самиот знаеш какви дуели имаме ние двајца ама колку пати си ми побарал фаул, НУЛА пати. Вчера што ми рече, Кајзер ме држиш ќе барам фаул а јас ти вратив не те држам ти како напаѓач треба да ми избегаш. Јас не сменив стил на игра а ти не побара фаул и вчера барем едно 5-6 пати ми избега што е за мене МНОГУ ама не се жалеше со фаули. Е тебе те ценам дека си таков и не плачеш туку ИГРАШ.Каизер, секој фал, во просторот од 6. без разлика дали е тоа клоцање,плукање,шамар,или обично влечење со рака за дрес е пенал нема тука беше не беше за пенал, не треба на некој да му се скрши глава за да биде пенал.Така да не си ти крив, у жарот на борбата беше ја бев до вас и мислам дека беше се регуларно и си добивме пеналче.
Јас сакам од сите денес што игравме да го издвојам Кајзер.
Дечкото е за почит, со какви маки и болки дојде да игра и не се штедеше воопшто додека можеше. Ти си друже за пример и во човечност и во пожртвуваност и како другар.
Кејф ми е што почињам да те упознавам.
Нема многу луѓе што ке направат се само нешто да функционира и да опстане како дружењево низ утакмициве.
Лека ноќ.