KIFFLA
не ме викај друже
- Член од
- 5 ноември 2008
- Мислења
- 548
- Поени од реакции
- 180
Мора да го вадат д окорен испукал,а за зглобод нај малце 10 дена да мирувам и у бандажер да го носам,така да момци ќе доам да ве глеамБате како забот?
Мора да го вадат д окорен испукал,а за зглобод нај малце 10 дена да мирувам и у бандажер да го носам,така да момци ќе доам да ве глеамБате како забот?
Жалам стварно.Мора да го вадат д окорен испукал,а за зглобод нај малце 10 дена да мирувам и у бандажер да го носам,така да момци ќе доам да ве глеам
Пивце ја частамЖалам стварно.
Ќе пијаме пиво двајцата на клупа, мене кичмава ме издаде.
Или ракија, за што си повеќе.
Кифла, оди на клиника, со оперативен зафат мислам дека може да се среди ова за да не го изгубиш заботМора да го вадат д окорен испукал,а за зглобод нај малце 10 дена да мирувам и у бандажер да го носам,така да момци ќе доам да ве глеам
За забот ми е искрено криво, тежок баксуз си ама сепак иди на уште еден добар хирург и види дали може да ти го спаси .Мора да го вадат д окорен испукал,а за зглобод нај малце 10 дена да мирувам и у бандажер да го носам,така да момци ќе доам да ве глеам
И јас ќе ве дружам .Жалам стварно.
Ќе пијаме пиво двајцата на клупа, мене кичмава ме издаде.
Или ракија, за што си повеќе.
Што збориш бре што напраивте вие? УФЦ место фудбал?Мора да го вадат д окорен испукал,а за зглобод нај малце 10 дена да мирувам и у бандажер да го носам,така да момци ќе доам да ве глеам
Мхм, можеме сеа нова екипа да формираме и нов спорт, Фудбал со комбинација од УФЦ ко шо рече Топче .Значи в четврток в кафана одиме.