Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.104
Поени од реакции
359
Плави:

1. Инзаги

2. Сајбер

3. Saeta Rubia

4. Juventus_M

Црвени:
1.Ханибал
2. Mac))

Epa se gledame vo Forca :)))
--- надополнето: Nov 7, 2011 4:33 PM ---
Me zanima use nesto :) Kakva Politika imate so plakjaneto?? Golmanite plakjaat ili? Bidejki jas sekogas koga igram znam deka golmanite ne plakjaat.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Плави:
1. Инзаги
2. Сајбер
3. Saeta Rubia

Црвени:
1.Ханибал

Јас заборавив дека во четврток играм баскет од 8, договорено од пред 2 недели - затоа и заборавив. :0

Ќе дојдам да ве гледам, а ако фалат играчи ќе ви најдам луѓе и/или ќе играм и јас не е проблем. :)

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Како што тргнало работава,тешко да има деца :icon_lol:
--- надополнето: Nov 7, 2011 7:33 PM ---
Добро бе луѓе каде сте?Ајде малу подобро да се организираме да не треба сега по ПП да пишуваме...Едно време имаше премногу деца сега нема ич! :/
Ако не ви одоговара нешто(термин,сала,балон,време)пишете не се страмите :)

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Ако ептен нема жива душа сервис ќе договорам за неделава :D.

skech

United Will Rise Again
Член од
10 јули 2007
Мислења
186
Поени од реакции
37
Плави:
1. Инзаги
2. Сајбер
3. Saeta Rubia
4. Juventus_M

Црвени:
1.Ханибал
2. Skech

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.230
Поени од реакции
14.571
Ќе дојдам и ја од кај црвениве и Дјуд ако игра и ние сме 4 ама ни фали голман :( Дај некој по другари нека се јавува ако има без голман не е интересно

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Ќе дојдам и ја од кај црвениве и Дјуд ако игра и ние сме 4 ама ни фали голман :( Дај некој по другари нека се јавува ако има без голман не е интересно
Паaaa пиши се!:pos:Што вака усмено не ти веруваме!! :P

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Плави:

1. Инзаги
2. Сајбер
3. Saeta Rubia
4. Juventus_M

Црвени:

1.Ханибал
2. Skech
3.Gade
4.Toпче
5.The_Dude

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Момци, срце јуначко не трае. Ќе играм. Можи Јувентус да го пратиме кај црвените, или јас да одам од кај нив?
Ти остани мирен.(кај нас) :) Реков не играм овој пат ама ајде ке оставам да видам листата како ке иде, премногу обврски имам неделава, ептен сум крш. Би можел некако да направам простор да играм во четврток на било кое место само во попристојно време. Доколку тоа не е можно, би играл и во 11 ако треба, ама некаде поблиску до центар. Вака ептен ми е смрт, без кола, со автобуси да се влечкам у 2 саат, а сабајле сум прва смена, па и тоа не ми одговара.

Значи ако знам дека е се по пристојно ке знам дека ке правам простор за нешто со мерак. При самата помисла каков пат ме чека после утакмица(во тоа време), ми се одигрува, најсериозно. Ако неможе ништо да се смени нека остане вака да ја разгледам листата, па ако е ептен тенко можеби ке дојдам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom